Genelde bildiğim kadarıyla 1-3 iş günü arasında olurmerhaba konuyla alakasız ama 7 temmuzda amazondan kulaklık siparişi verdim hala elime ulaşmadı 8 temmuzda gelmesi gerekiyordu ve telefonuma kargo ile sms bile gelmiyor amazonun sayfasında sadece teslimat için dagıtıma çıktı diyor. bunu iptal etsem kredi kartı bakiyeme hepsi yansırmı 6 taksit almıştım
forumda okumuştum taksitle alıp iptal edince tüm para yatmıyor diye 6 taksit aldım yani her ay taksit parası yatıyormuş galibaGenelde bildiğim kadarıyla 1-3 iş günü arasında olur
merhaba konuyla alakasız ama 7 temmuzda amazondan kulaklık siparişi verdim hala elime ulaşmadı 8 temmuzda gelmesi gerekiyordu ve telefonuma kargo ile sms bile gelmiyor amazonun sayfasında sadece teslimat için dagıtıma çıktı diyor. bunu iptal etsem kredi kartı bakiyeme hepsi yansırmı 6 taksit almıştım
Yani boykotu hatırlatmak duyurmak herkesin görevi. Platformda boykot yapmak yasak deniyorsa o da platformu boykota girerBir Arkadaş Migros Sanalmarket konusunu açmıştı stok vs bitebilir ondan bu konuyu açtım
Hemende inirim var bakmayı unutmayın
Alıntıyı görüntüle
BOYKOTÇULAR ALMAYACAĞINIZ ÜRÜN İÇİN BOŞUNA MESAJ ATIP KONUYU DOLDURMAYIN TEŞEKKÜRLER