🔥İndirim Migros Algida Hemen 400tl Ye 200tl İndirim

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
572
Bir Arkadaş Migros Sanalmarket konusunu açmıştı stok vs bitebilir ondan bu konuyu açtım

Hemende inirim var bakmayı unutmayın
1783592438056.webp

BOYKOTÇULAR ALMAYACAĞINIZ ÜRÜN İÇİN BOŞUNA MESAJ ATIP KONUYU DOLDURMAYIN TEŞEKKÜRLER

Yenecek bir şey değil midenizi saçma sapan şeylerle doldurmayın kilo almanın bile bir onur gururu var

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
merhaba konuyla alakasız ama 7 temmuzda amazondan kulaklık siparişi verdim hala elime ulaşmadı 8 temmuzda gelmesi gerekiyordu ve telefonuma kargo ile sms bile gelmiyor amazonun sayfasında sadece teslimat için dagıtıma çıktı diyor. bunu iptal etsem kredi kartı bakiyeme hepsi yansırmı 6 taksit almıştım

merhaba konuyla alakasız ama 7 temmuzda amazondan kulaklık siparişi verdim hala elime ulaşmadı 8 temmuzda gelmesi gerekiyordu ve telefonuma kargo ile sms bile gelmiyor amazonun sayfasında sadece teslimat için dagıtıma çıktı diyor. bunu iptal etsem kredi kartı bakiyeme hepsi yansırmı 6 taksit almıştım
Genelde bildiğim kadarıyla 1-3 iş günü arasında olur

(y)
1783593658967.webp

Bir Arkadaş Migros Sanalmarket konusunu açmıştı stok vs bitebilir ondan bu konuyu açtım

Hemende inirim var bakmayı unutmayın
Alıntıyı görüntüle

BOYKOTÇULAR ALMAYACAĞINIZ ÜRÜN İÇİN BOŞUNA MESAJ ATIP KONUYU DOLDURMAYIN TEŞEKKÜRLER
Yani boykotu hatırlatmak duyurmak herkesin görevi. Platformda boykot yapmak yasak deniyorsa o da platformu boykota girer :D
Ha ek olarak algida bu aralar boykotu kırma sebebiyle çok fazla kampanya yapıyor veya oando gibi isim değiştiriyor. Ha ucuz diye ben de almışımdır o ayrı mesele

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,447
Üyeler
198,974
Son üye
Demirhn

Geri