❌İndirim Bitti! Kingston 32gb Beast Rgb Expo 6000mhz Cl36 13.899 ₺

Herkes müsterih olsun😊;

Konuyla ilgili oluşan soru işaretlerini gidermek istedik.

Siparişleriniz planlanan süreç doğrultusunda hazırlanmakta olup en kısa sürede sorunsuz bir şekilde sizlere ulaştırılacaktır.

Sipariş durumunuzu "Siparişlerim" sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz. 🧡
Konuda görmeyen kalmasın arkadaşlar @itopya.com çok teşekkür ederiz. Yeğenimin sadece Ram eksiği kalmıştı onuda tamamladık.

32gb olanı ile OLED monitor takas mantıklı mi sizce? Samsung g5 ya da aoc

Herkes müsterih olsun😊;

Siparişleriniz planlanan süreç doğrultusunda hazırlanmakta olup en kısa sürede sorunsuz bir şekilde sizlere ulaştırılacaktır.

İtopya iyi niyetle gönderiyorsunuz ama alanlar çoğu alsatci. Onlarda rami kâr koyup elden satacaklar 😀

Herkes müsterih olsun😊;

Monitörleri iptal edip ramleri mi gönderdiniz :kekw:

32gb olanı ile OLED monitor takas mantıklı mi sizce? Samsung g5 ya da aoc
32gb ram karsiliginda OLED monitor mu verecekler 😮 ne gunlere kaldik. Ram ureticileri piyasayi altust etti, kendilerine acilan davadan kullanicilar lehine karar cikar insallah.

OLED monitorun kullanilan sisteme getirisi buyuk, en vasatinda dahi tepki suresi, input lag avantaji olur ama ramin getirisi kullanilan cozunurluge ve kullanim amacina bagli olarak zayif, sinirli veya cogu durumda yok.

Model bazinda googledan aramasini yapin, marka /model no ardindan problems yazdiginizda da AI cevabi goruntulenir derlemesi olarak.

32gb ram karsiliginda OLED monitor mu verecekler 😮 ne gunlere kaldik. Ram ureticileri piyasayi altust etti, kendilerine acilan davadan kullanicilar lehine karar cikar insallah.

OLED monitorun kullanilan sisteme getirisi buyuk, en vasatinda dahi tepki suresi, input lag avantaji olur ama ramin getirisi kullanilan cozunurluge ve kullanim amacina bagli olarak zayif, sinirli veya cogu durumda yok.

Model bazinda googledan aramasini yapin, marka /model no ardindan problems yazdiginizda da AI cevabi goruntulenir derlemesi olarak.
Valla piyasa inanılmaz. 32gb için arkadaşımdan monitor takas teklifi aldım düşün artık.
Ramın değeri 22-23k falan monitoru 18-19k.

Gecen sene 3600₺ ye 32gb ram almıştım 🤯.
Ya takas yapacam ya da anakartı güncelleyip 4 slot kullanacağım.

konudaki duygu durumu değişimi

Son düzenleme:
Valla piyasa inanılmaz. 32gb için arkadaşımdan monitor takas teklifi aldım düşün artık.
Ramın değeri 22-23k falan monitoru 18-19k.

Gecen sene 3600₺ ye 32gb ram almıştım 🤯.
Ya takas yapacam ya da anakartı güncelleyip 4 slot kullanacağım.
Bana bedavaya geldi 32lik Corsair Dominator Platinum :D piyasa kosullari boyle olsaydi gelmeyebilirdi :)

AIye ramin faydasi cok bize pek yok aslinda. 4 Slot ram takildiginda cpudaki bellek kontrolcusune bagli olarak frekans (mhz) dusurebilir. Kapasitenin faydasi da oyundan ziyade kullanilacak baska programlarda olur.

bu var mıydı indirimdeki 64lükten

Ekler

• screenshoteasy (5).webp
    screenshoteasy (5).webp
    60.7 KB · Hit: 132
Geri