Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 776
8 senedir kullanıyorum, hala taş gibi.Bu gibi aletler 1 bucuk 2 sene sonra sarj kablosuz calismamaya başlıyor
8 senedir kullanıyorum, hala taş gibi.Bu gibi aletler 1 bucuk 2 sene sonra sarj kablosuz calismamaya başlıyor
İşte her şey kullanıma bağlı bende bir traş makinesi var titreşimli sakalı bildiğin toza çeviriyor 26 yıllık hala çalışıyor8 senedir kullanıyorum, hala taş gibi.
250 indirim kodu ile alıcaktık kaçırmışız bitmiş... 1700 bandında da almak istemedim.İşte her şey kullanıma bağlı bende bir traş makinesi var titreşimli sakalı bildiğin toza çeviriyor 26 yıllık hala çalışıyor![]()
Bende bunun çok daha alt ve eski bir modeli var 7 yıl oldu hala çalışıyor.Bu gibi aletler 1 bucuk 2 sene sonra sarj kablosuz calismamaya başlıyor
zaten 3 ay vadesiz taksit vardı sitede 1700de iyi aslında bu model için250 indirim kodu ile alıcaktık kaçırmışız bitmiş... 1700 bandında da almak istemedim.
Bugün 1500 e geldi kuponlaGeçen ay indirime girdi diye 2.300₺ almıştık. İyice dibi görmüş![]()
36k ya satılan mo27u2 yi indirime girdi güzel fiyata diye 2 hafta önce 33k dan aldım, dün 32 k ya satıldı daha da indirime girip. Piyasa allak bullak olduBugün 1500 e geldi kuponla
Kupon bitti dimi...Bugün 1500 e geldi kuponla
Kabloyla çalışmıyor zaten direkt sktarım yok bildiğimBu gibi aletler 1 bucuk 2 sene sonra sarj kablosuz calismamaya başlıyor
Evet bu sektörde ikisi iyi zatenKabloyla çalışmıyor zaten direkt sktarım yok bildiğim
Ben iki farklı model var. Biri sanırım 5-6 yıl oldu. Hala iyi iş görüyor. İki üç günde bir kullanırım en kötü. Kapasitesi azaldı sadece. Bi braum bi bu marka zaten bence bu sektörde
Sinek kaydı sakal için de en iyisi bu https://link.amazon/B0ifeEgf8 . 13 in 1 olan tabi en dipten alır ama sinek kaydı jilet gibi de değil yani makine sonuçtaSakalı 0 alirmi