Yardım Fan Rgb Sorunu Nasıl Düzelir

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
955
SELAMÜN ALEYKÜM
Geçen thermalright TL-M12Q fan montajını yaptım kasama toplam 5 adet olucak şekilde fakat hepsini çalıştırınca fanlardaki rgb şer yanıp sönüyor elektrik giderde göz kırpar yapar gibi.ama fanları eğer teker teker çalıştırdığımda ise herhangi bir sıkıntı yok.acaba sorun kasamdaki led kontrolcüsünde olabilirmi yoksa başka bir sorunmu.

Konu güncel

Reis yapay zekaya sordunmu olmuyorsa iade et veya değişim iste kaç gündür konu açıyorsun çözüm bulamıyoruz
Hocam en başta teki böyle diye iade oluşturdum sonra iptal ettim
sonra yapay zeka birkaç şey dedi dediklerini yaptım tek tek taktım normal çalışıyor fakat hepsini takınca sıkıntı oluyor işte.hub alsam düzelirmi acaba kimsede cevap vermiyor. :uzgunpeepo:

Hocam en başta teki böyle diye iade oluşturdum sonra yapay zeka birkaç şey dedi dediklerini yaptım tek tek taktım normal çalışıyor fakat hepsini takınca sıkıntı oluyor işte.hub alsam düzelirmi acaba kimsede cevap vermiyor. :uzgunpeepo:
Sen birbirine bağlayıp direk anakartamı takıyorsun

Sen birbirine bağlayıp direk anakartamı takıyorsun
Hocam pek bilmiyorum bu işleri şöyle diyim.kasad anakarta bi tane kablo bağlı bu resimdeki toplam 4 adet girişi var buna bağlı 3 tanesi diğer ikiside anakartta sys fan 1 yazana bağlı.

Ekler

• 33939.webp
    33939.webp
    444.6 KB · Hit: 4
Var hocam kasanın kendisinin.dediğim gibi acaba ondamı sorun var çünkü tel tek hepsini aynı pine takınca sıkıntı olmuyor.
Belki onda sorun vardır emin olmak lazım yoksa durduk yere hub masrafın olur. Şansını denemk istiyorsan bu iki üründen birini alıp deneyebilirsin

Belki onda sorun vardır emin olmak lazım yoksa durduk yere hub masrafın olur. Şansını denemk istiyorsan bu iki üründen birini alıp deneyebilirsin

Artık mecbur almalıyım sanırım başka çözüm yolu veya öneri gelmedi.🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,078
Üyeler
198,898
Son üye
Enis Şİmşek

Geri