🔥İndirim Asus Prıme Ap-850g 80+ Gold 850w Pcıe 5.1 , Atx 3.1 Psu 5499₺

Almadın, neden almadın? çünkü o fiyatlarda bu psu'dan üst segment kapasitörlü ürünler bulabiliyorsun. O yüzden bu ürünün 5500'e düşmesi bir sıcak fırsat değil, fırsatta değil şişirilmiş bir fiyatın normal satılması gereken fiyata getirilmesidir. Asus bunu hep yapar. Ben sıcak fırsatta normal fiyatta ürünler görmek istemiyorum, çünkü diğer emsal forumda 100tl indirimi bile atıyorlar ve buna indirim diyorlar. Fırsat konusu çöp oldu mesela orda. Belki birisi bu psu'da "sıcak fırsat" görüp alacaksa bilsin diye yazıyorum. Fırsat yok, normal fiyatı bu. Almak isteyen buna göre alsın. Alınır, alınmaz farklı bir konu. "Sıcak Fırsat" farklı bir konu. Güncel fiyatı zaten 5700 olan bir ürün 5500'e düşünce bir fırsat göremiyorum ben, gören varsa alsın.
Dostum ben de diyorum ki ürün şu an ederinde satılıyor ve gayet sıcak fırsat. İhtiyacım olsa şahsi olarak ben alırım bu fiyattan mesela. Aklında nasıl bir indirimli fiyat var bu ürün için bilmiyorum ama konu açarken sıcaklığını sana ölçtürüp öyle mi açalım bundan sonra yani ne saçmalıyorsun 😂😂😂 Hoşuna gitmezse almazsın olur biter.

Son düzenleme:
psu yu bilmem ama fiyatı iyi yurt dışında en düşük 114 doları görmüş bu onunda altında psu iyise eğer, fiyat kazık değil

Dostum ben de diyorum ki ürün şu an ederinde satılıyor ve gayet sıcak fırsat. İhtiyacım olsa şahsi olarak ben alırım bu fiyattan mesela. Aklında nasıl bir indirimli fiyat var bu ürün için bilmiyorum ama konu açarken sıcaklığını sana ölçtürüp öyle mi açalım bundan sonra yani ne saçmalıyorsun 😂😂😂 Hoşuna gitmezse almazsın olur biter.
Sen sıcak fırsata ederinde satılan ürünler atmaya devam et, yeşillendir bu forumu. Yemyeşil olsun. Anlayacak kişiye laf anlatılır, anlamayacak kişiye ansiklopedi yaz gene anlamaz. Bilinçli tüketici ne dediğimi anlamıştır, onlar yorumuma bakarak alır veya almaz onların tercihi ben onları bilgilendirdim. İlk yorumumada dönen sensin, ben alıcılara yazdım. Sen bana cevapla attın. Normalde cevabımı orada bırakıp alıcıların kararına bırakman gerekirdi fakat sen satıcı gibi savunmayı seçtin. Neyse ben konuya daha bakmayacağım, çünkü vakit israfına dönüştü.

sessiz psu alınır
b tier diye "a değil bu patlar" diyorsanız yazık yani, fiyat iyi bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indirim bitmiş gerçi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
@fenerlimühendis merhaba hangi psu'yu tercih ettiniz alırken? benzer bütcelerde bakınıyorum da merak ettim.
Hocam ben uzun ömürlü kullanım için 750-850w ürün baktım 4-5k bandında. Sonra vibecoding yapmak için laptop almak istedim. Masaüstünü yükseltme planlarım iptal olunca işimi görecek şekilde Delta 650w PSU aldım 1.5kya (5600XT kullanıyorum ekran kartı olarak. 5070 alma düşüncem vardı onun için bakmıştım modüler ürünlere.) O dönemde 5k civarına MSI vardı modüler. Bu Asus 6k civarı idi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,529
Üyeler
198,989
Son üye
Ömer Uçar

Geri