Zotac RTX 5070 Gaming Solid 3 Fan 31 Bin TL

30 dan fazla mağazada vardı çat diye bitirdiler bence vatan satıştan çekti kartı

Valla 27 ye amazon depoda yakalayıp iade etmiştim 2 gün önce.Banka kampanyası var diye alacaktım bunu yoksa aşırı bir fırsat değil bence düz 9070 kovalamak daha mantıklı.

Amazon depoda nasil yakaliyorsunuz hocam ben bakiyorum fiyatlar cok avantajli degil genelde

? Ne fanboyluğu oğlum 5070 ile 9070xt kıyaslanabilecek kartlar bile değil. Gayet iniyor 32 binlere 9070xt bir iki hafta beklese kimse ölmez? Alacak olan adam zaten benim yorumuma bakmaz alır. 5070’ine laf ettim diye ağlama
Ya adının kamil olduğunu düşündüğüm arkadaş, umarım öyledir de gerçekten bu bakış açından kurtulursun. Sana nasıl öznel yorum yapman gerektiğini öğretmek istemiyorum. Yok bekleyin yok almayın demek kişisel bir düşünce değildir. Senin bu bilgisiz yorumundan dolayı stoğu kaçıran alamayan adamın suçu ne? 16gb fetişin var diye burada birilerinin fırsatdan yararlanmasını almayın bekleyin indirim diyerek engellemene kızıyorum.

Ya adının kamil olduğunu düşündüğüm arkadaş, umarım öyledir de gerçekten bu bakış açından kurtulursun. Sana nasıl öznel yorum yapman gerektiğini öğretmek istemiyorum. Yok bekleyin yok almayın demek kişisel bir düşünce değildir. Senin bu bilgisiz yorumundan dolayı stoğu kaçıran alamayan adamın suçu ne? 16gb fetişin var diye burada birilerinin fırsatdan yararlanmasını almayın bekleyin indirim diyerek engellemene kızıyorum.
Sanane birader istediğimi yazarım, 9070xt sadece vram olarak değil her açıdan 5070’i ezip geçen bir kart. Kıyas bile olamazlar. 30 bin verilmez oyun oynamak için bu karta. Beğenmiyorsan engelle

Sanane birader istediğimi yazarım, 9070xt sadece vram olarak değil her açıdan 5070’i ezip geçen bir kart. Kıyas bile olamazlar. 30 bin verilmez oyun oynamak için bu karta. Beğenmiyorsan engelle
verilir gaming trio olsa tabi 9070 ve üzeri daha mantıklı

Bu model çok güzel kart. Kasada güzel görünüyor. Soğutması da iyi. Elimde 9070xt olmasaydı direkt alırdım.

taksit yok doğru düzgün o sebeple çok indirim olduğunu düşünmüyorum.

Mağazaya yola çıktım stoktan çekildi Muğla'da 2-3 mağazada vardı çat diye çektiler satışları

İncehesap cuma da colorful ultra beyaz olanı ara ara 33 e koyuyor o daha hoş sff değil çok üzülmeyin orta derece fırsat

cidden bencede öyle birkaç hafta baktım ürünler 0 ından daha pahalı anlayamadım
Sıfıra yakın olan fiyatları görebilirsiniz anca bunun sebebi telegramdaki botçular. İyi fırsatları ihtiyacı olmasa da direkt alıyorlar nasıl olsa kolay iade diye o yüzden düşmüyor kullanıcıya. Bu ihaleyle satılan arabaların açıkarttırmada mafyalara gitmesi gibi bir şey 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,672
Üyeler
199,010
Son üye
Eregron

Geri