Yakın zamanda RX 9070 XT'li yeni bir sistem aldım. Yaklaşık 4 senedir Nvidia ekran kartı kullandığım için AMD tarafına tamamen yabancıyım.
Şu an karttan beklediğim performansı tam olarak alamadığımı düşünüyorum. FPS değerleri fena değil ancak genel akıcılık ve hissiyat beni pek tatmin etmedi. Büyük ihtimalle AMD tarafındaki ayarları ve yazılımları doğru kullanamadığım için böyle olduğunu düşünüyorum.
Bu yüzden birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var:
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Şu an karttan beklediğim performansı tam olarak alamadığımı düşünüyorum. FPS değerleri fena değil ancak genel akıcılık ve hissiyat beni pek tatmin etmedi. Büyük ihtimalle AMD tarafındaki ayarları ve yazılımları doğru kullanamadığım için böyle olduğunu düşünüyorum.
Bu yüzden birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var:
- AMD Adrenalin yazılımını en sağlıklı şekilde nasıl kurmalıyım? Windows'un otomatik yüklediği sürücüyü mü kullanayım, yoksa sıfırdan temiz kurulum mu yapmalıyım?
- Adrenalin içinde performans için önerdiğiniz ayarlar nelerdir?
- Hangi özellikleri açıp hangilerini kapatmamı tavsiye edersiniz? (Anti-Lag, Radeon Boost, Enhanced Sync, HYPR-RX, Frame Generation vb.)
- Oyun performansını artırmak ve frametime değerlerini iyileştirmek için yaptığınız ayarlar var mı?
- Windows tarafında yapılmasını önerdiğiniz performans ayarları var mı?
- 9070 XT kullanan arkadaşlar genel olarak karttan memnun musunuz? İlk kurulumdan sonra mutlaka yapılması gereken ayarlar nelerdir?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.