Android Samsung S25 Ultra Alacağım İnternetten Alınır mı?

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
330
S25 Ultra alacağım Trendyol üzerinden satıcı Mediamarkt sipariş vermeyi düşünüyorum mağaza gidip soracaktım ama yoğun çalışıyorum fırsatım olmuyor 2 gündür. Sizce internetten sipariş versem sorun olur mu? Satıcı Mediamarkt problam yaşasam da mağazaya gitsem yardımcı olurlar diye düşünüyorum internetten almışta olsam. Sipariş vermeli miyim?

S25 Ultra alacağım Trendyol üzerinden satıcı Mediamarkt sipariş vermeyi düşünüyorum mağaza gidip soracaktım ama yoğun çalışıyorum fırsatım olmuyor 2 gündür. Sizce internetten sipariş versem sorun olur mu? Satıcı Mediamarkt problam yaşasam da mağazaya gitsem yardımcı olurlar diye düşünüyorum internetten almışta olsam. Sipariş vermeli miyim?
İnternet siparişi ile mağaza bir değil prosedür farklı

Kendi internet sitelerinde de fiyat aynı mağaza da fiyat nedir bilemiyorum stok var mı bilemiyorum Fiyatı artarsa diye ben gidemeden korkuyorum 6 7 bin TL diğer renkleri buna da zam gelirse 75.000 Olacak
bütçeniz nedir?
512 gb alsanız daha iyi olur 256 gb uzun süre kullanmak için biraz yetersiz kalabilir

Ticari kartımla N11 üzerinden mediamarkt satıcısından taksitle aldım cihaz sorunsuz, kısaca her şey sorunsuz. Alabilirsin.

İnternet siparişi ile mağaza bir değil prosedür farklı
Mediamakt ve vatan kendi sitesinden alirsan magazadan almissin gibi muamele ediyor en azindan benim yasadigim yerde. Ama baska platformdan alirsan nasil hizmet verirler tecrube etmedim, pek fark edecegini dusunmuyorum saticilari sonucta kendileri.

Mediamakt ve vatan kendi sitesinden alirsan magazadan almissin gibi muamele ediyor en azindan benim yasadigim yerde. Ama baska platformdan alirsan nasil hizmet verirler tecrube etmedim, pek fark edecegini dusunmuyorum saticilari sonucta kendileri.
Bence de sorun olmaz satıcı kendileri. Şöyle olsa mesela rengini beğenmedim değiştirmek istiyorum o zaman Trendyol aracılığı ile çözmen lazım ama telefonda donanım hasarı vs çıktı o zaman direk Mediamarkt mağazaya gitsem problem çıkarcaklarını düşünmüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ticari kartımla N11 üzerinden mediamarkt satıcısından taksitle aldım cihaz sorunsuz, kısaca her şey sorunsuz. Alabilirsin.
Ticari kartla taksit oluyor mu? Ve ne kadar vade farkı oluyor hocam.

67.999TL Şuan 256GB Çok fazla yukarı çıkmak istemiyorum. Aldığımda uzun süre kullanıyorum şuanki telefonun en az 6 7 senelik
N11 de daha ucuz Mediamarkt satıcılı, üstüne kupon kullan daha da düşer.

Kargoyla alırken sadece kutuyu video eşliğinde aç olası bir hasara karşı elinde kanıt olsun, onun dışında çok kafaya takacağın bir durum yok garantilik bir durumda muhatabın Samsung zaten, Mediamarktın da sırf N11 üzerinden aldın diye başka muamele yapacağını düşünmüyorum.

Bence de sorun olmaz satıcı kendileri. Şöyle olsa mesela rengini beğenmedim değiştirmek istiyorum o zaman Trendyol aracılığı ile çözmen lazım ama telefonda donanım hasarı vs çıktı o zaman direk Mediamarkt mağazaya gitsem problem çıkarcaklarını düşünmüyorum

Rengini beğenmedim tarzı işlere girme kutusu açılmış ürünü kimse iade almaz telefonda.

Akbank peşine 3 yaptı hocam çok işime yaradı.

İlla olucak diye bişey yok ama n11 mediamarkt üstünden s24fe aldım cihaz ters koyulmuş ve ekran koruyucusu yoktu. Soru sorduğumda ürün sıfır kapalı kutu cart curt dedi. Şirket üstüne aldığım için iadeyle uğraşmadım. Kendime s25 ultra aldım idefix üzerinden samsung satıcılı şuanlık sıkıntı yok.

En uyun n11 media oley200 koduyla 67269₺
512 için hepsiburda 72000₺

Akbank peşine 3 yaptı hocam çok işime yaradı.
Ticari kartı olan bir tanıdık olsa gerçekten benim de şuan çok işime yarardı

İlla olucak diye bişey yok ama n11 mediamarkt üstünden s24fe aldım cihaz ters koyulmuş ve ekran koruyucusu yoktu. Soru sorduğumda ürün sıfır kapalı kutu cart curt dedi. Şirket üstüne aldığım için iadeyle uğraşmadım. Kendime s25 ultra aldım idefix üzerinden samsung satıcılı şuanlık sıkıntı yok.

En uyun n11 media oley200 koduyla 67269₺
512 için hepsiburda 72000₺
72.000 güzel fiyat 75.000 diğer seçenekler. Satıcı da hepsiburada çok iyi bu şuan aklıma yattı direk

N11 de daha ucuz Mediamarkt satıcılı, üstüne kupon kullan daha da düşer.

Kargoyla alırken sadece kutuyu video eşliğinde aç olası bir hasara karşı elinde kanıt olsun, onun dışında çok kafaya takacağın bir durum yok garantilik bir durumda muhatabın Samsung zaten, Mediamarktın da sırf N11 üzerinden aldın diye başka muamele yapacağını düşünmüyorum.

Rengini beğenmedim tarzı işlere girme kutusu açılmış ürünü kimse iade almaz telefonda.
512gb Hepsiburada 72 000e varmış hocam ne dersin. 75.000 normal de. 8.000TL fark çok gelmişti gözüme 256 ile 512 için ama şuan 4000TL fark var Hepsiburada satıcılı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,398
Üyeler
199,149
Son üye
redmehmet

Geri