🔥İndirim Titanseat Beast Koltuk 6.899tl🔥 - İş Bankası Kampanya

Vallahi gençler amazondan aldım aylar önce sırtı yamuk gelince iletişime geçtim sağ olsunlar yenisiyle değiştirdiler. Çok ilgili davrandılar. Ancak yeni gelen modelde de zamanla bir sallantı problemi başladı. Böyle belden hafif sağ sol yapınca takırtı yapıyor. Bir de bende bir koltuk rahatlığı takıntısı var ve kolay kolay beğenmem. Buna da üstüne ilave minderle oturuyorum ona rağmen hala tahtanın üstüne ıslak mendil koymuş oturuyor gibiyim. Bundan kalkıp kaliteli bir kanepeye ya da koltuğa oturunca dünya varmış be diyorum. Bugün alacak olsam bunu almam. Ama ne alırsın denince de bilemem. Ha bu arada bence Hawk, dxracer, xdrive cart curt bu tipteki bütün koltuklar aynı yumuşaklıkta.
Bende satın aldım alınır mı? alınmazmı iptal edebilirim?

Bu tip koltukların omuz kısımlarının öne doğru çıkacak şekilde tasarlanmasını anlayamıyorum, sizi rahatsız etmiyor mu dostlar o kısımlar? Ben başka bilinen bir marka alıp iade etmek zorunda kaldım. Omuzları ve sırtı tam arkaya yaslayamadım öne gelen kanat gibi yapılar yüzünden. Sonra bir iki farklı mağazada da aynı tasarımlı olan başka markalardan denedim 2-3 tane, onlarda da aynı durum. Sırtlığı düz olan bir ürün arıyorum ama onlar da genellikle çalışma koltuklarında var. Oyuncu koltuğu tasarımı çok standartlaşmış ya da büyük modellere mi bakmalıyız acaba? Bu arada öyle çok iri biri de değilim bence. 185cm, 100 kg.

Gençler zaten bunlar patron müdür koltuğu değil hem tasarımı güzel olsun hem yemek masası koltuğundan rahat olsun diyen arkadaşlar için böyle ürünler. Ultra rahat kusursuz ürünler şimdilerde 20 binden başlıyor. 10 bin lira altına alabileceğiniz en iyi koltuk bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu paraya daha iyisi yok alsan alsan daha kötüsünü alırsın hocam

Son düzenleme:
Vallahi kardeş inan ki bir şey diyemem. Belki sana rahat gelir. Hafif adamsındır, fazla konfor aramıyorsundur ya da 7-8 ayda kalitesi artmıştır hiç bilemem. MediaMarktta galiba Rampage blitz mi ne denemiştim inanılmaz rahat gelmişti. Ama bunun iki katı fiyat mesela. Belki o class rahattır (future, throne, blitz 12-15-17 bandındakiler belki daha iyidir. Kasım gibi 6300 e almıştım ve 4 lira üstü bu koltuğa lütuf gibi düşünüyordum. Hala öyle düşünüyorum. Ne yapsam da daha rahat etsem diye düşünüyorum. Ama mobilya alırken de ben yüzlerce mağaza gezdim ve koltuk beğenmemiştim. Ben çok rahatına düşkünüm ve de 6 bin verdim diye kendimi kandıracak değilim..

Deri olmayanı çok iyi

ben de dx racer var 10 yıl kadar önce iyi para vermiştim şimdi her yerinin derisinin boyasımı denir dış kaplaması mı nedir aktı döküldü sürekli dökülmeye de devam ediyor mekanizma sorunsuz(0 bakım), bütün fonksiyonlar çalışıyor ama dış deri kendini atmaktan bezdi. kumaş olsaydı 100 yıl kullanırdım herhalde. deri asla alınmaz 2-3 yıla solar 4-5 yıla boyası atar.

Kumaş olan modeli alınır mı? Ve ne kadar süre dayanır orta kullanıma bağlı olarak?

Kumaş olan modeli alınır mı? Ve ne kadar süre dayanır orta kullanıma bağlı olarak?
Kumaş olanı var bende, çok memnunum. Kaç yıl dayanır sorusuna bir şey diyemiyorum ama kumaş deriden daha iyi dayanır. Bu fiyat bandındaki en iyi koltuk olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,691
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri