Bence özellikle oyun için aldıysan 55'te rahat edemeyebilirdin. Yerinede cuk oturmuş, mimar sinan bey tarzı ayrı bi hava katmış ortama. Bloomingi ben sadece blooming testinde gördüm. Testte bi tık fazla geliyorda kullanımda, hiç farkedilmiyor. Göz alışıyor zaten 1 günde sonraki gün normal geliyor. Birde alıcı arkadaşlar 50 inç modelden sağ üstte rozet gibi bir şey var üstünde QD-Miniled yazıyor onu çıkarılabilir zannedip zorlamayın o çıkmıyor. Birde kenarda 2 kalem piliniz olsun, servislerde genelde pil olmuyor. Kutudan pilsiz çıkıyor. Kurulumu onlara yaptırırsınız.Hocam ben baya bir oyun oynadım bu model ile. Görüntü kalitesi, yüksek kontrast ile birlikte çok iyi gözüküyor. Bir de panel devasa olmadığı için dokular vs. çok keskin gözüküyor.
Sadece FC26 gibi oyunlarda ve özellikle koyu yeşil, siyah gibi tonlardaki oyun sahnelerinde ufak bir smearing/ghosting hissi oluyor. O da karartı şeklinde değil hafiften hareket bulanıklığı şeklinde. Zaten yarım saatte alışıyorsunuz içeriğe odaklanıp gidiyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu yapan çok duydum ama garantiden çıkarıyor tarzı bi muhabbet vardı cihazın yazılımına müdahale olduğu için birden fazla kişi söylemişti fakat doğruluğunu bilmiyorum. 3 yıl garantiyi emin olmadan riske atmayın.Hocam elinize sağlık, iyi bir inceleme olmuş, iffalcon 50u95a tam f/p Tv sidir.
Son çıkan v643 yazilimi bilgisayara indirip fat32 yapılmış flaş belleğe atin Tv nin mavi usb den yükleyin derim, Tv de görüntü ve ses iyileşmeler var, Tv nizde Google TV Android 14 olur.