İşlemci ve Ekran Kartı Skorum İyi mi?

1dk yapmadım la uzun sürmüştü ama kaç dakikaydi hat

R7 9700x kusura bakmayin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sapphire pure rx9070xt
1 dakikalık test bu, skor veren sadece 1 dakikalık olan. zaten duration 60000ms diyor

1dk yapmadım la uzun sürmüştü ama kaç dakikaydi hat

R7 9700x kusura bakmayin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sapphire pure rx9070xt
skorların normal hocam tam beklendiği gibi. Hayırlı olsun güle güle kullan. Arkadaşların dediği gibi ekran kartı için sıcaklıklara gene bakarsın.
Ufak tefek undervolt ve overclock yaparak silikon şansına göre bazı performans artışları yapabilirsin ama bunlar oyunda %1 %5 falan ancak etkiler. Çoklu çekirdekli işlemlere ise %10 falan etki ediyor önemli bir fark olmuyor. Tekrar güle güle kullan.

• Beğen
Reaksiyonlar: eraa
Furmark ta ayarlayabiliyorsunuz öyle ben göremedim de birde islemcimim skoru nasıl?
furmark ekran kartını test ediyo işlemcini değil. kastın ekran kartıysa 9070xt fps ortalaması 239 fps imiş. bu arada 2k test yerine run test dersen süresiz test açar 1dk ile sınırlandırmaz

furmark ekran kartını test ediyo işlemcini değil. kastın ekran kartıysa 9070xt fps ortalaması 239 fps imiş. bu arada 2k test yerine run test dersen süresiz test açar 1dk ile sınırlandırmaz
239 nerden çıktı 246 yazıyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-10 114246.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-10 114246.webp
    2.2 KB · Hit: 10
  • Beğen
Reaksiyonlar: eraa
Peki ekran kartına ayar çeksem performans artar mı? Ayrietten nasıl ayar cekiyim?
oc yapabilirsin silikon şanslıysa. dediğim gibi önce 15 dakika run test diyip furmark yaparsan iyi olur

Knk yaptım 12dk furmark 43derece ortalama sıcaklık kartla hiç oynamadım
43 değildir o o kadar da değil 1dkda 50'lere çıkmış da yine de iyi oc yapabilirsin afterburner üzerinden

Geri