Dayı o nasıl bir kullanım? Beni 2 jel olan 1.5 sene götürdü.Geçen sene haziranda bimde 95 lirayken 6 tane almıştım 1 sene yetti tam. Bergamotlusu ve klasiği güzel.
Gidip alsak mağazada indirim yapıyorlar değil mi bannerda öyle yazıyor boşa gitmeyelim
Bence kesinlikle daha iyi. Whitewater stick olanı 1 senedir falan kullanıyorum en memnun kaldığım ürün. Yalnız bir kere stok yok diye captain aldım alerji yaptı ilginç bi şekilde.Rexona'dan iyi midir bunlar hiç kullanmadım. İkisini kullanan yorumlayabilecek var mıdır ?
fiyatlar gördüğünüz gibi zaman zaman trendyolda baya indirime düşüyor ama bu da değerlendirilebilir
Beyler en iyisi hangisi stick olan
Koku ve ter bakımından
İsim söylebilir misiniz acilinden
kullanmadım ama çok erkeksi kokuyor hocam, çoğu çok güzel. elimdekiler bitse alıcam ben.Rexona'dan iyi midir bunlar hiç kullanmadım. İkisini kullanan yorumlayabilecek var mıdır ?
öylemi kullanılıyormuş o ya normal kurulandıktan sonra kuru iken sürerim ben çünkü kullanımı da öyle yazıyor kuru cilde , sabun gibi olan mavi modelini öyle bi etkisini görmedim, terlememek için tereson diye bi sprey var o kesin çözüm oluyorold spice nirvanası knk duştan çıkıp vüdudun nemliyken sürüceksin ozaman 3 gün terlemiyorsun çok kaliteli
Ağa haftada 5 gün spor salonuna gidiyorum her gün duş alıyorum. Tek kullandığım deodorant bu. Sprey falan kullanmıyorum. 6 tane 50ml'den 2 tane dibinde kaldı.Dayı o nasıl bir kullanım? Beni 2 jel olan 1.5 sene götürdü.