❌İndirim Bitti! Gratis Old Spice Roll On ve Deodorant İndirimleri

bu ödeme ekranında kod gelmiyo beyler

Geçen sene haziranda bimde 95 lirayken 6 tane almıştım 1 sene yetti tam. Bergamotlusu ve klasiği güzel.

Gidip alsak mağazada indirim yapıyorlar değil mi bannerda öyle yazıyor boşa gitmeyelim

Geçen sene haziranda bimde 95 lirayken 6 tane almıştım 1 sene yetti tam. Bergamotlusu ve klasiği güzel.

Gidip alsak mağazada indirim yapıyorlar değil mi bannerda öyle yazıyor boşa gitmeyelim
Dayı o nasıl bir kullanım? Beni 2 jel olan 1.5 sene götürdü.

geçen amazondan tanesini 60 liraya aldık bu indirim değil normal fiyat hatta 5 lira pahalı bile

Rexona'dan iyi midir bunlar hiç kullanmadım. İkisini kullanan yorumlayabilecek var mıdır ?
Bence kesinlikle daha iyi. Whitewater stick olanı 1 senedir falan kullanıyorum en memnun kaldığım ürün. Yalnız bir kere stok yok diye captain aldım alerji yaptı ilginç bi şekilde.

Beyler en iyisi hangisi stick olan
Koku ve ter bakımından
İsim söylebilir misiniz acilinden

Bende kullanıyorum bu markayı çok güzel. İçeriğinde alüminyum tuzu yok ve kokusu uzun süre gidiyor ve ter kokmuyorum.

Koku olarak tavsiye isteyenlere bearglove ve captain öneririm. Şekerli seviyorsanız mariolu bi tane var onu alın.
Beyler en iyisi hangisi stick olan
Koku ve ter bakımından
İsim söylebilir misiniz acilinden

old spice nirvanası knk duştan çıkıp vüdudun nemliyken sürüceksin ozaman 3 gün terlemiyorsun çok kaliteli
öylemi kullanılıyormuş o ya normal kurulandıktan sonra kuru iken sürerim ben çünkü kullanımı da öyle yazıyor kuru cilde , sabun gibi olan mavi modelini öyle bi etkisini görmedim, terlememek için tereson diye bi sprey var o kesin çözüm oluyor

Dayı o nasıl bir kullanım? Beni 2 jel olan 1.5 sene götürdü.
Ağa haftada 5 gün spor salonuna gidiyorum her gün duş alıyorum. Tek kullandığım deodorant bu. Sprey falan kullanmıyorum. 6 tane 50ml'den 2 tane dibinde kaldı.

Gittim mağazadan aldım. 85ml 155 liraydı çeşit yoktu sadece klasik ve epic kalmıştı. Çoğu üründe %70 varmış ve gerçekten %70. Bayağı şey aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223
Son üye
qeacliq

Geri