Ne zamandır kullanıyorsun.beast dan şaşmayın, 10 numara konforu var![]()
Ne zamandır kullanıyorsun.beast dan şaşmayın, 10 numara konforu var![]()
İkinci attığın koltukta geçiyor bende kod alayım mı hocam herkes kod geçmiyor demiş ama300'e yakın koltukta geçerli denediğim model Hawk Gaming Chair Fab E1 7499₺ https://amzn.eu/d/09DZN4sg
KOD: OYUNCU1000
xDrive 15li Plus 8299₺ https://amzn.eu/d/08aLHtS9
Alıntıyı görüntüle
10 kez deneyince oldu en sonunda hocam random çalışıyorİkinci attığın koltukta geçiyor bende kod alayım mı hocam herkes kod geçmiyor demiş ama
Beast dediğin hangisi hocam amazon'da bulamadımbeast dan şaşmayın, 10 numara konforu var![]()
Alınır mı peki bu attığın hocam, uzun süredir istiyorum oyuncu koltuğu ama hangisi iyidir bilgim yok hiç10 kez deneyince oldu en sonunda hocam random çalışıyor
Bu paraya en iyi titanseat beast alırsın akşam 500tl kupon gelir belki yineBeast dediğin hangisi hocam amazon'da bulamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alınır mı peki bu attığın hocam, uzun süredir istiyorum oyuncu koltuğu ama hangisi iyidir bilgim yok hiç
Kumaş mı deri olanlar mı mantıklı pekiBu paraya en iyi titanseat beast alırsın akşam 500tl kupon gelir belki yine
Valla kumaş alınır ben deri olanı iptal ettim şimdi bu ürünü aldım.Kumaş mı deri olanlar mı mantıklı peki
Çok güzel görünüyor valla benim de bundan alasım geldi çok fenaValla kumaş alınır ben deri olanı iptal ettim şimdi bu ürünü aldım.
Calitte Titan TT Pro Oyuncu Koltuğu Terletmeyen Kumaş 4D Kolçaklı Bilgisayar Koltuğu Siyah (Kumaş, Füme) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Calitte Titan TT Pro Oyuncu Koltuğu Terletmeyen Kumaş 4D Kolçaklı Bilgisayar Koltuğu Siyah (Kumaş, Füme) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Beast dediğin hangisi hocam amazon'da bulamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alınır mı peki bu attığın hocam, uzun süredir istiyorum oyuncu koltuğu ama hangisi iyidir bilgim yok hiç
Araştırıp mı aldınız hiç duymadım bu markayı iyi midirValla kumaş alınır ben deri olanı iptal ettim şimdi bu ürünü aldım.
Calitte Titan TT Pro Oyuncu Koltuğu Terletmeyen Kumaş 4D Kolçaklı Bilgisayar Koltuğu Siyah (Kumaş, Füme) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Calitte Titan TT Pro Oyuncu Koltuğu Terletmeyen Kumaş 4D Kolçaklı Bilgisayar Koltuğu Siyah (Kumaş, Füme) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr