Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Bu klavyeyi kullanan var mı? Elimde her parçasını kendim modladığım GMK67 klavyem var. Ama bu bana indirimsiz bile bedava gibi geldi.
Eskiden böyle klavyeleri sadece modlayarak elde edebiliyorduk.

Yok ya, anladığım kadarıyla incehesap artık gerçek indirim yapayım, sürümden kazanayım insanlar merak içinde takip etsin vesaire tarzı bir beklenti içinde değil. 40 tane mouse, 50 tane klavyeyi indirime sok, 5 tane ekran kartı 5 tane işlemci 5 tane anakart 5 tane de yalandan ram ve ssd koy geç. 900 tane çinli sıvı soğutucu sat, 600 tane fan sat rgb sat. Hindistanlı tiktokçular gibi cam fanusun içinde fan dolu bilgisayarımızla video çekeriz artık ama kasada ekran kartı yok.

İndirime giren ürünler de 2-3 tane koyulmuş gerçekten fırsat ürünü değil ha, en satılmayan, en entrynin de entrysi şeyler. 20 tane gen3 dramsız tlcsiz ssd indirime koymuşlar mesela, insan sahibindene koymaya utanır. 31MHz CL99 single kit ram koymuşlar belki yanlışlıkla alan olur diye falan. Garip vallahi

Ya bu anakart nasıl bu fiyat ya. N11 de 6.199 TL ye satıyorlar. Üstelik kuponla vs 5.950 TL ye alınıyor peşin fiyatına taksitli vs. Cidden bu işin suyu çıktı. Ryzen 5 5600 satıyorlar ryzen 5 7500f fiyatına. İndirim gecesi değil mübarek bindirim gecesi. Hep aynı şey normal fiyatı şişik sonra indirim yaptık. Geçen bi üründe 5 TL indirim vardı normal fiyatından o da başka bişey.

Bu joystick kaça düşerse alınır arkadaşlar sizce iş görür mü? Ya da 1500tlye kadar önerebileceğiniz başka joystick var mı?
Puanım vardı diye bu fiyata almıştım, 1400 düşerse direkt al, 1500 olursa yine de al hocam.

Ekler

• Screenshot_20260710_214426_UC Browser.webp
    Screenshot_20260710_214426_UC Browser.webp
    43.5 KB · Hit: 32
colorful 5070 daha önce 33 bin civari vermisti alamamistim. sonrasinda bekledim bi daha stok gelmediydi alim firsati olur ayni fiyata duserse.

Ya bu anakart nasıl bu fiyat ya. N11 de 6.199 TL ye satıyorlar. Üstelik kuponla vs 5.950 TL ye alınıyor peşin fiyatına taksitli vs. Cidden bu işin suyu çıktı. Ryzen 5 5600 satıyorlar ryzen 5 7500f fiyatına. İndirim gecesi değil mübarek bindirim gecesi. Hep aynı şey normal fiyatı şişik sonra indirim yaptık. Geçen bi üründe 5 TL indirim vardı normal fiyatından o da başka bişey.
Gaming gecesinin standartıdır. Müşteriyi koyun yerine koyar. Piyasa değerinden %20-30 pahalı fiyat yazarlar. İndirim yapıyoruz ayağına 5950tl' ye satılan ürünü 5500 den yayınlarlar. Şimdi piyasa fiyatı 6k dan 5.5k ya düşürse yaptığı indirim küçük gözükecek. Böyle 7.2k dan 5.5k ya düşüyor gibi oluyor. Yersen.

Listeyi atıcam birazdan telefondan erişebildim.

Gaming gecesinin standartıdır. Müşteriyi koyun yerine koyar. Piyasa değerinden %20-30 pahalı fiyat yazarlar. İndirim yapıyoruz ayağına 5950tl' ye satılan ürünü 5500 den yayınlarlar. Şimdi piyasa fiyatı 6k dan 5.5k ya düşürse yaptığı indirim küçük gözükecek. Böyle 7.2k dan 5.5k ya düşüyor gibi oluyor. Yersen.
Kral ilk akakçe sonra gaming gecesi

son bir ayda toplam 2-3 tane ancak düzgün ürün geldi nerdeyse. her hafta çer çöp bir liste hazırlıyorlar.

Fuhuşhesap

Geri