O milli kasamız bizim. Tüm forumda bu varYine aynı Lian Li kasayı getirmişler![]()
Geçen hafta bakmıştım da ses ve fan bulma sıkıntılı dedikleri için vazgeçmiştim.O milli kasamız bizim. Tüm forumda bu var
Güzel siyah kasa bekliyorduk gelmediHiçbir fikrim yok. Geçen hafta gaming gecesi en kötülerden biriydi. Bu hafta telafi etmek isterler mi, isterlerse ne sokarlar bilmiyorum.
7 9700x olan bence 82-83 olurhttps://www.incehesap.com/notorious-oem-paket-fiyati-62721/![]()
Hyper Core | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hyper Core | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
iyi bir indirim yaparlarsa ikisinden birisini alacağım
Ohooo, 2012'den beri var bunlar. En ünlüsü rampage ve inca'ydı zamanında bunu yapan.Mekanik hisli diye bir sürü klavye koymuşlar yeni dolandırıcılık yöntemi mi bu
Var aslında birkaç antec falan. Benim de kartın beyazı gelmedi ya. Başka baharlara kaldık.Güzel siyah kasa bekliyorduk gelmedi
Alırım o fiyattada 32 gb ramden dolayı7 9700x olan bence 82-83 olur