Yardım Hangi Laptop Sogutucusunu Almaliyim ve Termal Macun/Pad Onerisi.

thegreendawg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
148
Merhaba, Ryzen 9955HX ve RTX5070 TI li game garaj laptopi kullaniyorum. 140W ekran karti ve limit koyulmamis islemci il ekullaninca ekran karti 84 dereceye kadar cikabiliyor. Islemcide 93 lere cikabiliyor.
Ayrica urun stok olarak yanlis termal pad uygulamasi ile geldigi icin kendim mx7 surmek zorunda kalmistim. Orjinal versiyonuna donmesi icinde Thermal Grizzly Phasesheet yani PTM7950 alternatifi kullanmayi dusunuyorum.

Aklimdaki urunler bunlar:

ozellikle sogutucunun alternatifi varsa onerebileceginiz, linkini yollarsaniz sevinirim.

Merhaba, Ryzen 9955HX ve RTX5070 TI li game garaj laptopi kullaniyorum. 140W ekran karti ve limit koyulmamis islemci il ekullaninca ekran karti 84 dereceye kadar cikabiliyor. Islemcide 93 lere cikabiliyor.
Ayrica urun stok olarak yanlis termal pad uygulamasi ile geldigi icin kendim mx7 surmek zorunda kalmistim. Orjinal versiyonuna donmesi icinde Thermal Grizzly Phasesheet yani PTM7950 alternatifi kullanmayi dusunuyorum.

ozellikle sogutucunun alternatifi varsa onerebileceginiz, linkini yollarsaniz sevinirim.
Laptop soğutucu alma gereksiz pahalı

Benim termal macun konuma git ve memo yu direkt al is goruyor

Thermal Grizzly Duronautda olur ama zaten laptoplar sıcak çalışıyor bu normal.

Mx4 sür geç

Laptop'u kaldırmak için altına bir kitap vs koydunmuydu sıcaklıklar yeteri kadar düşüyor zaten
hocam o taktigi uygulamaktayim zaten. ALtini kaldirmak ile normal duz sogutucular arasindada cok bir performans farki olmadiginin bilincindeyim. Ancak bu vakum etkisi yaratan sogutucularin iyi performans verdigi sogutayi iyi yonde etkiledigine yonelik yorumlar cok gordum. Ayriyetten mx7 surulu zaten cihazda ancak pump out oluyorlar sorun bu. O sebeple faz degisimli pad uygulayacagim. Eger vakumlu sogtucular hakkinda bilginiz varsa paylasabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu yorumu tecrübeli bir laptop kullanıcısının yazma ihtimali yok.
hocam sizin bir bilginiz var mi acaba ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pek bilgim yok ama dayanıklı yani. Veriler var sitede.
tamamdir hocam tesekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,904
Üyeler
199,244
Son üye
Mahmutsssslar

Geri