thegreendawg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 148
Merhaba, Ryzen 9955HX ve RTX5070 TI li game garaj laptopi kullaniyorum. 140W ekran karti ve limit koyulmamis islemci il ekullaninca ekran karti 84 dereceye kadar cikabiliyor. Islemcide 93 lere cikabiliyor.
Ayrica urun stok olarak yanlis termal pad uygulamasi ile geldigi icin kendim mx7 surmek zorunda kalmistim. Orjinal versiyonuna donmesi icinde Thermal Grizzly Phasesheet yani PTM7950 alternatifi kullanmayi dusunuyorum.
Aklimdaki urunler bunlar:
www.trendyol.com
ozellikle sogutucunun alternatifi varsa onerebileceginiz, linkini yollarsaniz sevinirim.
Ayrica urun stok olarak yanlis termal pad uygulamasi ile geldigi icin kendim mx7 surmek zorunda kalmistim. Orjinal versiyonuna donmesi icinde Thermal Grizzly Phasesheet yani PTM7950 alternatifi kullanmayi dusunuyorum.
Aklimdaki urunler bunlar:
Memo FL08 7 Seviyeli Ayarlanabilir Dizüstü Bilgisayar Soğutucu Yükseltici Turbo Fan Radyatörü SIYAH - Fiyatı, Yorumları
FL08 7 Seviyeli Ayarlanabilir Dizüstü Bilgisayar Soğutucu Yükseltici Turbo Fan Radyatörü SIYAH yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
ozellikle sogutucunun alternatifi varsa onerebileceginiz, linkini yollarsaniz sevinirim.