3 4 5 Allstar Sayısal Paket Alınır mı

xpaw

80+
Reaksiyon skoru
15
11 den 12 ye geçiyorum şuan 32k ya yakın bir tutara denk geliyor sanırım sayısal paketi sundukları şeyler bunlar
1783747961748.webp
1783747947697.webp
sizce alınır mı kullanan kullanmış tavsiye eden birisi var mı acaba aileme açıkcası dershane falan yazdırıp para konusunda yük olmak istemiyorum maddi durumumuz çok iyi değil sizce mantıklı mı

11 den 12 ye geçiyorum şuan 32k ya yakın bir tutara denk geliyor sanırım sayısal paketi sundukları şeyler bunlarAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntülesizce alınır mı kullanan kullanmış tavsiye eden birisi var mı acaba aileme açıkcası dershane falan yazdırıp para konusunda yük olmak istemiyorum maddi durumumuz çok iyi değil sizce mantıklı mı
Bunun yerine farklı kaynakların kitaplarını alman daha uygun ve mantıklı olur. Bazı kaynaklar bazı alanlarda daha iyidir ayrıca yeni sistemde matematik için konusursak konuyu öğrenmekten çok farklı soru tarzi çözmeye yönelik soruyorlar bu yüzden farklı kaliteli kaynaklardan calisman daha iyi olur
Dershane konusunda bu aldığın dershanenin yerini tutmaz. Dershanenin asıl amacı bana göre insanı telefon gibi araç gereçlerden uzak tutmak. Erkenden çalışmaya basla baktın elin hep telefon bilgisayara gidiyor ya kütüphaneye git ya da dershaneye şimdiden ertelersen bir bakmışsın 1 ay kalmış

11 den 12 ye geçiyorum şuan 32k ya yakın bir tutara denk geliyor sanırım sayısal paketi sundukları şeyler bunlarAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntülesizce alınır mı kullanan kullanmış tavsiye eden birisi var mı acaba aileme açıkcası dershane falan yazdırıp para konusunda yük olmak istemiyorum maddi durumumuz çok iyi değil sizce mantıklı mı
Kullanmadım fakat 345 in çoğu kitabını alan biri olarak tyt si güzel ama ayt fen kitapları kötü. Hem özet metinleri çok yetersiz hemde çoğu soru işlem gerektiriyor. Fakat ösym fen kısmında işlemden ziyade yoruma daha çok ağırlık veriyor, ben fen kitaplarını pek beğenmedim 345 in.

Bunun yerine farklı kaynakların kitaplarını alman daha uygun ve mantıklı olur. Bazı kaynaklar bazı alanlarda daha iyidir ayrıca yeni sistemde matematik için konusursak konuyu öğrenmekten çok farklı soru tarzi çözmeye yönelik soruyorlar bu yüzden farklı kaliteli kaynaklardan calisman daha iyi olur
Dershane konusunda bu aldığın dershanenin yerini tutmaz. Dershanenin asıl amacı bana göre insanı telefon gibi araç gereçlerden uzak tutmak. Erkenden çalışmaya basla baktın elin hep telefon bilgisayara gidiyor ya kütüphaneye git ya da dershaneye şimdiden ertelersen bir bakmışsın 1 ay kalmış
anladım çok teşekkür ederim evde çalışmak zor ama ike ike başarmam lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanmadım fakat 345 in çoğu kitabını alan biri olarak tyt si güzel ama ayt fen kitapları kötü. Hem özet metinleri çok yetersiz hemde çoğu soru işlem gerektiriyor. Fakat ösym fen kısmında işlemden ziyade yoruma daha çok ağırlık veriyor, ben fen kitaplarını pek beğenmedim 345 in.
ya kitap anlamında şuan elimde 345 matematik geo tyt var fizik bilgi sarmal kimya orbital var

anladım çok teşekkür ederim evde çalışmak zor ama ike ike başarmam lazım

ya kitap anlamında şuan elimde 345 matematik geo tyt var fizik bilgi sarmal kimya orbital var
tyt bunların hepsi geo mat fizik kimya

Bence gerek yok bunlara, söylendiği gibi dershane alternatifi gibi de değiller bence. Eğer dershaneye gitmeyim gerek yok diyorsan kalemli bir tablet al (yoksa) bir de bir yapay zeka üyeliği al disiplinli olup çalış. Telegramda her türkü kaynak var internette cevabını bulamadığın şeylerin de çoğunu yapay zeka çözer. Sadece bunlara ek olarak dershaneye gitmesen bile çevrendeki bir dershane ile düşük bir ücret karşılığı anlaşıp dershanenin toplu yaptığı deneme sınavlarına gir çok faydası olur.

alınmaz youtube fazlasıyla yeterli hocalar da aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,668
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri