❌İndirim Bitti! Sparkle Intel Arc B580 Titan 12gb Gddr6 192bit Ekran Kartı 11.699tl

Saydığın ekran kartlarının 2. elleri 17 ila 20 arasında.

Ne bu agresiflik anlamadım. Herkes bütçesine göre seçiyor. Bu kartı alan adamın bu kartı kullanabileceği ömür 2 sene falan (yeni çıkacak oyunlar için, bir çoğu için çok daha uzun). 2 sene sonra zaten 2. elde satıp güncel bir şeye geçecek. 2-3 sene sürücü desteği sorunu yaşamaz kimse merak etme.

Adam bunun yerine gidip 8GB 5060 mı alsın? 8GB 9060 mı alsın? Komikliğe gerek yok. Buradaki herkes ister gidip 9060XT 16GB alsın ya da 16GB 5060 alsın hatta herkes herhalde bütçem açılsa da bir 9070 XT alsam diyordur.

Olay burada beklenti. Kimse bu mucizevi bir kart demiyor. Sakin.

Bu tarz kartlar neyi istediğini bilen insanların kartları. Adamın oynadığı oyunlar belli-başlı şeyler ise ve bu kart yetiyorsa; alır geçer. Bu kadar basit.
Agresiflik nasıl oluyor öğren biraz.

Hayırdır ikinci elde 560 falan mı satıyorsun?
17-20 arası 5060 varmış. Sen buna inanıyorsan elimde satılık köpriü var.

B580 önce 8gb 5060ı geçsin sonra 16gb la karşışaltıralım.

Ryzen 5600 işlemci Intel 12 13. Nesil işelmcisi olan için bile b580 4060ın gerisine düşüyor. 7500f de durumu toparlıyor biraz ama 8gb 5060in hala gerisinde kalıyor.

Yüksek işlemciniz varsa gpu suz kalmamak için kısa süreli 2. el alınıp b580 kullanılabilir. 12bine gidip sıfır b580 almak akıllara zarar.

Son düzenleme:
Agresiflik nasıl oluyor öğren biraz.

Hayırdır ikinci elde 560 falan mı satıyorsun?
17-20 arası 5060 varmış. Sen buna inanıyorsan elimde satılık köpriü var.

B580 önce 8gb 5060ı geçsin sonra 16gb la karşışaltıralım.

Ryzen 5600 işlemci Intel 12 13. Nesil işelmcisi olan için bile b580 4060ın gerisine düşüyor. 7500f de durumu toparlıyor biraz ama 8gb 5060in hala gerisinde kalıyor.

Yüksek işlemciniz varsa gpu suz kalmamak için kısa süreli 2. el alınıp b580 kullanılabilir. 12bine gidip sıfır b580 almak akıllara zarar.
16gb modellerine gir bak. Belli ki çok bilmiyorsun, izah etmekle uğraşamam. Bol şans dostum

Uygunsuz Dil
mevcut sistem bileşenlerim şu şekilde:

İşlemci: Intel Core i5 14400F
Anakart: Gigabyte Z790 D DDR5
RAM: GOODRAM 64 GB (2x32GB) IRDM 6400 MHz CL32
Güç Kaynağı: Xigmatek Odin II 750W 80+
Segotep becool 120s sıvı soğutma

sizce bunu mu alayım 18.300 e 5060Ti mı alayım 18300 e alırsam maddi anlamdada çok yorulacağım 5060Ti bundan çok daha iyi mi yakın mı performansları
knk mal alınmaz değil alınır fakat malın ne piyasası var ne de bilinirliği sen bu kasayı yarın yükseltmek istediğinde b850 yi gören 'bu ne mq' diyecek ve kacacak onun dışında orta düzey oyunlar oynuyorsan mük

2. Eli durmuyor. 8500 açılan ilanlar 4 5 güne satılıyor
knk aynısı arkadaşta var sıfıra çok yakın 8 binden ilana koynuk hem sarı hem kırzmızı siteden 5070 almak için 2 ay oldu ilanı unuttuk mesaj atan bile yok niyeti olan varsa istanbul içi elden de olur pg de olur o kadar diym yani gitmiyor korkuyor kullanıcı ben kasa dizecek olsam gerçekten pazarlıkla 7k ya da alırım tercih ederim ama kullanıcıların çoğu korkuyor

knk aynısı arkadaşta var sıfıra çok yakın 8 binden ilana koynuk hem sarı hem kırzmızı siteden 5070 almak için 2 ay oldu ilanı unuttuk mesaj atan bile yok niyeti olan varsa istanbul içi elden de olur pg de olur o kadar diym yani gitmiyor korkuyor kullanıcı ben kasa dizecek olsam gerçekten pazarlıkla 7k ya da alırım tercih ederim ama kullanıcıların çoğu korkuyor
Duruyorsa ben alırım bu arada, ciddiyim.

Ben bu kartın 2. Eline sürekli bakıyorum. 3 ilan vardı şehrimde 3ünü de kaçırdım 500 lira fazladan çıkmadığım için. İlanlara bakın, aynı gün açılanlara bile 2 yorum var.

1 yıldır kullanıyorum intel limited edition sürümünü. şuana kadar beni hiç üzmedi. en son çıkan oyunları bile denedim xess ile gayet başarılı performanslar veriyor bana göre.

Saydığın ekran kartlarının 2. elleri 17 ila 20 arasında.

Ne bu agresiflik anlamadım. Herkes bütçesine göre seçiyor. Bu kartı alan adamın bu kartı kullanabileceği ömür 2 sene falan (yeni çıkacak oyunlar için, bir çoğu için çok daha uzun). 2 sene sonra zaten 2. elde satıp güncel bir şeye geçecek. 2-3 sene sürücü desteği sorunu yaşamaz kimse merak etme.

Adam bunun yerine gidip 8GB 5060 mı alsın? 8GB 9060 mı alsın? Komikliğe gerek yok. Buradaki herkes ister gidip 9060XT 16GB alsın ya da 16GB 5060 alsın hatta herkes herhalde bütçem açılsa da bir 9070 XT alsam diyordur.

Olay burada beklenti. Kimse bu mucizevi bir kart demiyor. Sakin.

Bu tarz kartlar neyi istediğini bilen insanların kartları. Adamın oynadığı oyunlar belli-başlı şeyler ise ve bu kart yetiyorsa; alır geçer. Bu kadar basit.
Intel’in son ürettiği oyuncu ekran kartlarından biri olan B580 olabilir. Şirketin ekran kartı pazarındaki payı bir dönem %1 seviyelerindeydi, bugün ise daha da gerilemiş durumda. Intel’in odağını yapay zekâ (AI) tarafına kaydırmasıyla birlikte oyuncu kitlesi ikinci planda kaldı.

İlerleyen yıllarda sürücü (driver) desteğini tamamen keserse, B580 ve öncesi kullanıcılarının şaşırmaması gerekir. Arc serisinin mezarı şimdiden kazılmaya başlanmış gibi görünüyor; bu gidişle yakında tamamen toprağa gömülmesi sürpriz olmayacaktır.

Intel’in son ürettiği oyuncu ekran kartlarından biri olan B580 olabilir. Şirketin ekran kartı pazarındaki payı bir dönem %1 seviyelerindeydi, bugün ise daha da gerilemiş durumda. Intel’in odağını yapay zekâ (AI) tarafına kaydırmasıyla birlikte oyuncu kitlesi ikinci planda kaldı.

İlerleyen yıllarda sürücü (driver) desteğini tamamen keserse, B580 ve öncesi kullanıcılarının şaşırmaması gerekir. Arc serisinin mezarı şimdiden kazılmaya başlanmış gibi görünüyor; bu gidişle yakında tamamen toprağa gömülmesi sürpriz olmayacaktır.

Arrow lake ile adamlar tekrar igpu - egpu argesine 15 milyar dolar yatırmışlar daha 2 gün öncesinin haberi. Tamamen varsayımlar ve teknoloji okur yazarlığından uzak çıkarımlar ile bir kartın sürücü desteğini hesap etmeye çalışıyorsunuz.

Hiçbirinize katılmıyorum. Dileyen dilediğini alsın.

Arrow lake ile adamlar tekrar igpu - egpu argesine 15 milyar dolar yatırmışlar daha 2 gün öncesinin haberi. Tamamen varsayımlar ve teknoloji okur yazarlığından uzak çıkarımlar ile bir kartın sürücü desteğini hesap etmeye çalışıyorsunuz.

Hiçbirinize katılmıyorum. Dileyen dilediğini alsın.
Destek aldilarsa B770 neden çıkarmadılar ya ya da c serisi kartlar bile duyurmadilar. Arc evet devam eder ama igpu olarak harici yapacaklarini ben sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,382
Üyeler
199,147
Son üye
change_exe

Geri