❌İndirim Bitti! Antec Pcıe 5.0 GPU Riser Kit 3,515 TL

Reaksiyon skoru
72
Ürünü iki hafta önce almıştım fakat kasaya (havn hs 420) uyumlu gelmediği için iade etmiştim. 3.500'den depoya düşmüş, pcie 5.0 ve antec marka için bedava fiyat. İhtiacı olan değerlendirebilir.

Ürünü sadece fiziksel kasaya koydum vida sıkılmadı hatta ürünün riser ve vida poşeti dahi açılmadı, gözünüz kapalı alabilirsiniz.

edit: sıfır fiyatı 4.5 ile 4.9 arası.

1783773278137.webp

Son düzenleme:
Ürünü iki hafta önce almıştım fakat kasaya (havn hs 420) uyumlu gelmediği için iade etmiştim. 3.500'den depoya düşmüş, pcie 5.0 ve antec marka için bedava fiyat. İhtiacı olan değerlendirebilir.

Ürünü sadece fiziksel kasaya koydum vida sıkılmadı hatta ürünün riser ve vida poşeti dahi açılmadı, gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Hocam kullandığınız takip alarm eklentisinin adı nedir

edit: sıfır fiyatı 4.5 ile 4.9 arası.

Alıntıyı görüntüle
Muadilleri ne kadar acaba bu şekilde.

NZXT H7 Flow'a uyar mı?

Muadilleri ne kadar acaba bu şekilde.
lian li tarafında 4-3 4.5k
phanteks 4.3k
bu ürünün sıfırı 4.7-4.9k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

NZXT H7 Flow'a uyar mı?
uyar, havn hs420 kendi custom VGPU kitine sahip, kasa tasarımı nedeni ile universal olanlar tam uymuyor. Yoksa herhangi bir standart kasaya uyacaktır bu model. Sorun tamamen benim kasanın custom VGPU tasarımına sahip olması

1783773878216.webp

Ekran kartınızın arkasında tuş varsa çıkışı boş olduğundan çok ideal. Yataya geçmeden bu şekilde kullanıyordum sorunsuz. Tavsiye ederim ürünü. Lian Li'den daha iyi gelmişti bana.

Alıntıyı görüntüle

Ekran kartınızın arkasında tuş varsa çıkışı boş olduğundan çok ideal. Yataya geçmeden bu şekilde kullanıyordum sorunsuz. Tavsiye ederim ürünü. Lian Li'den daha iyi gelmişti bana.
Benimn izlenimime göre de ürün baya premiumdu, zaten antec high end ürünleri ile bilinir.

Baya iyi. Siyahıda düşse keşke.

Alıntıyı görüntüle

Seninle az uğraşmadık bu kartı sığdırmak için ya jsjsjsjssjks.
Neyse sonunda ikimizinki de oldu en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,558
Üyeler
198,993
Son üye
Adnanbey

Geri