Almaya alırsın da adam bu hesaplarda hile kullanmışsa bir zaman sonra ban da yiyebilirsin. Belli olmaz.Bol satışı ve beğenisi olan onaylı satıcılardan madalyalı CS2 hesabı almayı düşünüyorum, alınır mı?
Hocam rankı açılmamış, aldığım sıfır hesabın güven faktörü uzun süredir kırmızı olduğu için madalyalı ikinci el hesaplara yöneldim. Tek sıkıntı hesabın geri alınma veya topluluk banı yeme ihtimali.Almaya alırsın da adam bu hesaplarda hile kullanmışsa bir zaman sonra ban da yiyebilirsin. Belli olmaz.
Seçkin hesap değil mi? Rekabetçi de hile açılmış olabilir yoldaşta, ölüm maçında bile açılmış olabilirHocam rankı açılmamış, aldığım sıfır hesabın güven faktörü uzun süredir kırmızı olduğu için madalyalı ikinci el hesaplara yöneldim. Tek sıkıntı hesabın geri alınma veya topluluk banı yeme ihtimali.
Şahsi düşüncem hile açsa güven faktörü kırmızı olur ama baktığım ilanda güven faktörü yeşil gözüküyor bir süre deneyip iade etme hakkım var.Seçkin hesap değil mi? Rekabetçi de hile açılmış olabilir yoldaşta, ölüm maçında bile açılmış olabilir
Amaç güven faktörü veya madalya mı yoksa seçkin hesap almak mı?Şahsi düşüncem hile açsa güven faktörü kırmızı olur ama baktığım ilanda güven faktörü yeşil gözüküyor bir süre deneyip iade etme hakkım var.
Güven faktörü yeşil olan madalyalı seçkin hesap almak.Amaç güven faktörü veya madalya mı yoksa seçkin hesap almak mı?
Mevcut hesabımın güven faktörü kırmızı ve değiştiremiyorum.hayır o işlere girmeyin üşenmeyin kasın kendi hesabınızı
hile mi açtınGüven faktörü yeşil olan madalyalı seçkin hesap almak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mevcut hesabımın güven faktörü kırmızı ve değiştiremiyorum.
ben al sat yapıyorum site güvenilir şuanda satılık güzel hesabım da var ilgilenirsen yardımcı olurum sanaBol satışı ve beğenisi olan onaylı satıcılardan madalyalı CS2 hesabı almayı düşünüyorum, alınır mı?
55 satışım var hiç iptal olan satışım veya kötü yorumum yokben al sat yapıyorum site güvenilir şuanda satılık güzel hesabım da var ilgilenirsen yardımcı olurum sana