Gamesatış'tan Cs2 Hesabı Alınır mı?

Fonzix

80+
Reaksiyon skoru
2
Bol satışı ve beğenisi olan onaylı satıcılardan madalyalı CS2 hesabı almayı düşünüyorum, alınır mı?

Almaya alırsın da adam bu hesaplarda hile kullanmışsa bir zaman sonra ban da yiyebilirsin. Belli olmaz.
Hocam rankı açılmamış, aldığım sıfır hesabın güven faktörü uzun süredir kırmızı olduğu için madalyalı ikinci el hesaplara yöneldim. Tek sıkıntı hesabın geri alınma veya topluluk banı yeme ihtimali.

Hocam rankı açılmamış, aldığım sıfır hesabın güven faktörü uzun süredir kırmızı olduğu için madalyalı ikinci el hesaplara yöneldim. Tek sıkıntı hesabın geri alınma veya topluluk banı yeme ihtimali.
Seçkin hesap değil mi? Rekabetçi de hile açılmış olabilir yoldaşta, ölüm maçında bile açılmış olabilir

Bu tarz sitelerden sadece offline hesap alınır hocam kalanı riskli gerek yok bence.

Seçkin hesap değil mi? Rekabetçi de hile açılmış olabilir yoldaşta, ölüm maçında bile açılmış olabilir
Şahsi düşüncem hile açsa güven faktörü kırmızı olur ama baktığım ilanda güven faktörü yeşil gözüküyor bir süre deneyip iade etme hakkım var.

hayır o işlere girmeyin üşenmeyin kasın kendi hesabınızı

Güven faktörü yeşil olan madalyalı seçkin hesap almak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mevcut hesabımın güven faktörü kırmızı ve değiştiremiyorum.
hile mi açtın

bazen takıma geliyor hesap almış kişiler adamın 10k saati var yürümeyi bilmiyor delirtiyor

Bol satışı ve beğenisi olan onaylı satıcılardan madalyalı CS2 hesabı almayı düşünüyorum, alınır mı?
ben al sat yapıyorum site güvenilir şuanda satılık güzel hesabım da var ilgilenirsen yardımcı olurum sana

ben al sat yapıyorum site güvenilir şuanda satılık güzel hesabım da var ilgilenirsen yardımcı olurum sana
55 satışım var hiç iptal olan satışım veya kötü yorumum yok

alma genelde geri çekiyor satanlar, ben olsam kendi hesabımı kasardım, hiç üşenmeden 4 hesap kastım

Geri