oyuncuadam64
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Pardon ailede 2 kisiymisiz 2 kişilik boş yer var mıBaşka bir aile de olmadığina eminmisin?
Pardon ailede 2 kisiymisiz 2 kişilik boş yer var mıBaşka bir aile de olmadığina eminmisin?
Sıkıntı değil hocam alacak olursanız söyleyin şimdiki aileden çıkayım.horizon zero dawn Divinity: Original Sin 2 Forspoken ın var ben hiçbirini oynamam bide arkadaşlara sorim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
rdr 2 miz var ama aile paylaşımı olmadığı için göstermiyor
Aileden çıkarsanız 1 yıl hiçbir aileye giremiyorsun
Ben onu bilmiyordum hocam o zaman benim girme şansım kalmadı.Aileden çıkarsanız 1 yıl hiçbir aileye giremiyorsunuz
İnternetten baktım şimdi aileye girilen tarihten itibaren 1 yıl beklemek gerekiyormuş sanırım ben girdiğimden beri 1 yıl geçmiş ama siz almak istemiyorsanız sorun değil tabi.Aileden çıkarsanız 1 yıl hiçbir aileye giremiyorsunuz
Ben onu bilmiyordum hocam o zaman benim girme şansım kalmadı.
İnternetten baktım şimdi aileye girilen tarihten itibaren 1 yıl beklemek gerekiyormuş sanırım ben girdiğimden beri 1 yıl geçmiş ama siz almak istemiyorsanız sorun değil tabi.
Evet öyleymişBen onu bilmiyordum hocam o zaman benim girme şansım kalmadı.
İnternetten baktım şimdi aileye girilen tarihten itibaren 1 yıl beklemek gerekiyormuş sanırım ben girdiğimden beri 1 yıl geçmiş ama siz almak istemiyorsanız sorun değil tabi.
Şimdiki ailenizden çıkarsanız 1yıl başka aileye katılamazsınız hocam.Sıkıntı değil hocam alacak olursanız söyleyin şimdiki aileden çıkayım.
Steamde okumuştum. Belki yanlışta okumuş olabilirim ama gemini de yanlış biliyo olabilir. Ben böyle hatırlıyorumGemini yanlış biliyor o zaman
Cs pubg ücretsiz zaten online oyunlara girmesini isyemiyorsan banlayabiljyorsun oyunları diye biliyorum@mfm125 Hocam bende de bu var. Beğenir misiniz bilmem ama. Bir de bu ailede sadece bizim izin verdiğimiz oyunlara giriliyor değil mi? Yani mesela benim cs, pubg hesabıma aileye katılınca lak diye giremiyo diğerleri heralde? https://steamcommunity.com/id/connorkenwayss/
Oyunlarından ben sadece skyrim oynarım onun dışında bir seyin yok bizimkilerde istemez kusura bakma@mfm125 Hocam bende de bu var. Beğenir misiniz bilmem ama. Bir de bu ailede sadece bizim izin verdiğimiz oyunlara giriliyor değil mi? Yani mesela benim cs, pubg hesabıma aileye katılınca lak diye giremiyo diğerleri heralde? https://steamcommunity.com/id/connorkenwayss/
Sıkıntı yok zaten katılmak için değilde bi bak diye attım.Cs pubg ücretsiz zaten online oyunlara girmesini isyemiyorsan banlayabiljyorsun oyunları diye biliyorum
Oyunlarından ben sadece skyrim oynarım onun dışında bir seyin yok bizimkilerde istemez kusura bakma