❌İndirim Bitti! NZXT Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.249 TL.

Beyler bu bracketi alsak bu soğutma ile uyumlu olur mu? 14700KF kullanıyorum.
o bracketi alman lazım zaten

Hayır stok var 2 tane çektim şimdi. Onun gerçekten adresle ilgili sorunu var bence.
bende çanakkaledeyim bendede almıyor
1783859931436.webp

Sadece bu değil, aorus B850M’i de aldırmıyor. Aynı hatayı veriyor. Farklı ürünlerde denedim, sorun yok. Elektronik banı yesem ki daha önce yedim, elektronik hiçbir şeyi aldırmaz.
aradım müşteri hizmetlerini kayıt oluşturdum gerçekten almak istediğimiz bir şey olur ***** ***** uğraşmayalım.

idefixte türk telekomdan alınan kuponla 3100tl geliyor. 3 ün altına çekebilirsem alıcam
Kupon nasıl alınıyor hocam ya da 3 ün altına çekebildiniz mi😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ingilizce iceriklerde guzel incelemeler var.Otomatik ceviriyi ac gayet anlasilir ve detayli inceliyor.
Hocam ben anlayamadım da bunlarda ARGB/RGB bağlantısı yok mu nasıl bağlanıyorlar anlayamadım

Son düzenleme:
Kupon nasıl alınıyor hocam ya da 3 ün altına çekebildiniz mi😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben anlayamadım da bunlarda ARGB/RGB bağlantısı yok mu nasıl bağlanıyorlar anlayamadım
Türk telekom uygulaması bana özel üzerinden alınıyor, şuanlık düşüremedim bekliyorum

Daha önce sıvı soğutma kullanmadım o yüzden fikrim yok
Sıvı soğutma ile alakası yok intel işlemcilerle kullanman gerekiyor tam kare olmadığı için mevcut anakartın sıkıştırması soket pinlerini zamanla eğiyor birde üstüne ağır kule tipi bağlarsın süreci hızlandırıyor lga 1700 dede 1851dede bracket kullanmak hem soğutmasına hemde pinlerin bükülmesi sorununa çözüm olur

Sıvı soğutma ile alakası yok intel işlemcilerle kullanman gerekiyor tam kare olmadığı için mevcut anakartın sıkıştırması soket pinlerini zamanla eğiyor birde üstüne ağır kule tipi bağlarsın süreci hızlandırıyor lga 1700 dede 1851dede bracket kullanmak hem soğutmasına hemde pinlerin bükülmesi sorununa çözüm olur
Bende NZXT Kraken elite 240 V2 var büyük lcd ve yeni pompalı. 265K işlemci ile OCCT 250W testing 100 derece görünce braket aldım. 98'e düştü. Ama ana alış sebebim zamanla işlemciyi eğmemesi içindi. Sıcaklığa bence çok bir etkisi yok. Lanet olası 265K. 240MM yetmiyor.

Bende NZXT Kraken elite 240 V2 var büyük lcd ve yeni pompalı. 265K işlemci ile OCCT 250W testing 100 derece görünce braket aldım. 98'e düştü. Ama ana alış sebebim zamanla işlemciyi eğmemesi içindi. Sıcaklığa bence çok bir etkisi yok. Lanet olası 265K. 240MM yetmiyor.
Bu braket ilk çıktığı zamanlarda ısı düşüşü 5• civarıydı. Akabinde anakart üreticileri revize ettiler anakartları. Bununla ilgili çok da test vardı o dönemde. Isı düşüşü sıfıra yakındı. Sizin anakartınız da muhtemelen bu sorunun tespit edilip sonrasında üretilen seridendir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,887
Üyeler
199,045
Son üye
bfhaep

Geri