Hayır stok var 2 tane çektim şimdi. Onun gerçekten adresle ilgili sorunu var bence.stok bitmiştir 18 yazıyor ama
Hayır stok var 2 tane çektim şimdi. Onun gerçekten adresle ilgili sorunu var bence.stok bitmiştir 18 yazıyor ama
Bende coolermaster masterliquid vardi sirf goruntu icin gectim.Ben de FSP AE36-B 360mm var buna geçilir mi arkadaşlar ne diyorsunuz
İşlemcim 9700x
o bracketi alman lazım zaten![]()
Thermalright Intel LGA 1700 Güçlendirme Kiti
Thermalright LGA 1700 Siyah Güçlendirme Kiti (LGA 17XX-BCF-BLACK) Hassas CNC İşlenmiş CPU kondansatör kontağıwww.gaming.gen.tr
Beyler bu bracketi alsak bu soğutma ile uyumlu olur mu? 14700KF kullanıyorum.
bende çanakkaledeyim bendede almıyorHayır stok var 2 tane çektim şimdi. Onun gerçekten adresle ilgili sorunu var bence.
Çanakkaleye gönderimle ilgili sıkıntı var herhalde.
Sadece bu değil, aorus B850M’i de aldırmıyor. Aynı hatayı veriyor. Farklı ürünlerde denedim, sorun yok. Elektronik banı yesem ki daha önce yedim, elektronik hiçbir şeyi aldırmaz.
aradım müşteri hizmetlerini kayıt oluşturdum gerçekten almak istediğimiz bir şey olur ***** ***** uğraşmayalım.Sadece bu değil, aorus B850M’i de aldırmıyor. Aynı hatayı veriyor. Farklı ürünlerde denedim, sorun yok. Elektronik banı yesem ki daha önce yedim, elektronik hiçbir şeyi aldırmaz.
Daha önce sıvı soğutma kullanmadım o yüzden fikrim yok
Kupon nasıl alınıyor hocam ya da 3 ün altına çekebildiniz miidefixte türk telekomdan alınan kuponla 3100tl geliyor. 3 ün altına çekebilirsem alıcam
Hocam ben anlayamadım da bunlarda ARGB/RGB bağlantısı yok mu nasıl bağlanıyorlar anlayamadımIngilizce iceriklerde guzel incelemeler var.Otomatik ceviriyi ac gayet anlasilir ve detayli inceliyor.
Türk telekom uygulaması bana özel üzerinden alınıyor, şuanlık düşüremedim bekliyorumKupon nasıl alınıyor hocam ya da 3 ün altına çekebildiniz mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben anlayamadım da bunlarda ARGB/RGB bağlantısı yok mu nasıl bağlanıyorlar anlayamadım
Sıvı soğutma ile alakası yok intel işlemcilerle kullanman gerekiyor tam kare olmadığı için mevcut anakartın sıkıştırması soket pinlerini zamanla eğiyor birde üstüne ağır kule tipi bağlarsın süreci hızlandırıyor lga 1700 dede 1851dede bracket kullanmak hem soğutmasına hemde pinlerin bükülmesi sorununa çözüm olurDaha önce sıvı soğutma kullanmadım o yüzden fikrim yok
Bende NZXT Kraken elite 240 V2 var büyük lcd ve yeni pompalı. 265K işlemci ile OCCT 250W testing 100 derece görünce braket aldım. 98'e düştü. Ama ana alış sebebim zamanla işlemciyi eğmemesi içindi. Sıcaklığa bence çok bir etkisi yok. Lanet olası 265K. 240MM yetmiyor.Sıvı soğutma ile alakası yok intel işlemcilerle kullanman gerekiyor tam kare olmadığı için mevcut anakartın sıkıştırması soket pinlerini zamanla eğiyor birde üstüne ağır kule tipi bağlarsın süreci hızlandırıyor lga 1700 dede 1851dede bracket kullanmak hem soğutmasına hemde pinlerin bükülmesi sorununa çözüm olur
Bu braket ilk çıktığı zamanlarda ısı düşüşü 5• civarıydı. Akabinde anakart üreticileri revize ettiler anakartları. Bununla ilgili çok da test vardı o dönemde. Isı düşüşü sıfıra yakındı. Sizin anakartınız da muhtemelen bu sorunun tespit edilip sonrasında üretilen seridendir.Bende NZXT Kraken elite 240 V2 var büyük lcd ve yeni pompalı. 265K işlemci ile OCCT 250W testing 100 derece görünce braket aldım. 98'e düştü. Ama ana alış sebebim zamanla işlemciyi eğmemesi içindi. Sıcaklığa bence çok bir etkisi yok. Lanet olası 265K. 240MM yetmiyor.