shaunleashed
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
beyler bu anakart hakkında bilgisi olan var mı bu anakartı almayı planlıyorum da 9700x ve 5070 için sizce nasıl yoksa daha mantıklı bir opsiyona geçilebilir mi
5070ti ve 7800x3d için bunu kullanıyorum ve taş gibi anakart. Alınır.beyler bu anakart hakkında bilgisi olan var mı bu anakartı almayı planlıyorum da 9700x ve 5070 için sizce nasıl yoksa daha mantıklı bir opsiyona geçilebilir mi
hocam kasa olarak ne kullanıyordunuz ?5070ti ve 7800x3d için bunu kullanıyorum ve taş gibi anakart. Alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üşengeçliğimden bios güncellemesi bile yapmadan aylardır kullanıyorum ve ne expo açarken ne de anakart yazılımında bir sorun yaşamadım.
micro atx anakartlara karşı önyargım çok o yüzden bir de kasa tercihini nasıl yapmam gerek hocam bilginiz var mıydıhttps://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1091145584.html az daha çıkarsan bunu alabılırsın
kasa tercihinizi alacagnı anakarta göre yapmaya dikkat edin. ATX anakart alıyorsanız ATX kasa almanız lazımmicro atx anakartlara karşı önyargım çok o yüzden bir de kasa tercihini nasıl yapmam gerek hocam bilginiz var mıydı
Lianli v100r. Güzel kasa ama şu an alsam bekli daha estetik bir kasa alabilirdim. Gerçi rgb falan kapalı kullandığımdan bana pek farketmiyor.hocam kasa olarak ne kullanıyordunuz ?
teşekkürler hocamLianli v100r. Güzel kasa ama şu an alsam bekli daha estetik bir kasa alabilirdim. Gerçi rgb falan kapalı kullandığımdan bana pek farketmiyor.
Atx kasaya atx anakart, matx kasaya matx anakart aldığından emin ol ama. Atx kasada matx anakart biraz sırıtıyor.