Ceramical Masa Alınır mı ?

bu masa sızce alınır mı ? fıyatı geregı nasıl ve sıtesı guvenılır mı ılk defa goruyorum da kredı kartı bılgılerımı gırıcem de sonra sorun olmasın Xd bırde sızce masa nb f80 ve g29 ıcın uyumlumudur ?
f80 ile kullanıyorum tek sorun ayaklardan biri sanırsam birkaç derece yamuk hafif sallanıyor

yan takarsan sığar ztn ama normal takınca sığmıyor mengene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende f80 ile kullanıyorum bu arada oda yarım oturuyor ama sorunsuz
anladım hocam sorunsuz sekılde okeydır bencede alacagım

anladım hocam mantıklı geldı bana da acıkcası sıteye cok guvenemedım bırde sıteden versem sıparıs yuksek ıhtıaml daha uzun surer

hocam sıyah setup ıcın beyaz masa kotu durur mu ?
Yok benim de öyle tüm ekipmanlar siyah masa beyaz şık duruyor.

hocam hangi siteden aldınız bırde gercekten kargo falan 12gun falan suruyor mu trendyoldan alacagım da emın olamadıgım 2 soru var 1 kargo dedıgım gıbı 2. ıse g29 ıle uyumlulugu
trendyoldan aldım. 1 haftada falan gelmişti. masanın ön kısmında metalyerden dolayı direksiyon takılabileceğini sanmam

bn kullanıyorum bi sıkıntısı yok çift monit ve kollar da ekli akvaryum kasa da öyle mesajlarıma gir baya eski ama bi yere foto atmış olmam lazım orda görürsün

trendyoldan aldım. 1 haftada falan gelmişti. masanın ön kısmında metalyerden dolayı direksiyon takılabileceğini sanmam
hocam valla aldım g29 da cok kullanan bır ınsanım da ınsallah bır sekıl hallederım cunku arkadasın bıraktıgı fotografa gore halledılebılır sekılde gıbı gordum ben acıkcası

bn kullanıyorum bi sıkıntısı yok çift monit ve kollar da ekli akvaryum kasa da öyle mesajlarıma gir baya eski ama bi yere foto atmış olmam lazım orda görürsün
hocam tekarar paylasma sansınız varmı bırde g29 ıcın ıs gorur mu ? yanı bılemedım kımısı dıyor olur zorla falan kımısı dıyor sanmıyorum aldım masayı ıptal etmeyıde dusunmuyorum ama bır sekıl oturtmayı dusunuyorum kendımce cozumlerle

hocam valla aldım g29 da cok kullanan bır ınsanım da ınsallah bır sekıl hallederım cunku arkadasın bıraktıgı fotografa gore halledılebılır sekılde gıbı gordum ben acıkcası

hocam tekarar paylasma sansınız varmı bırde g29 ıcın ıs gorur mu ? yanı bılemedım kımısı dıyor olur zorla falan kımısı dıyor sanmıyorum aldım masayı ıptal etmeyıde dusunmuyorum ama bır sekıl oturtmayı dusunuyorum kendımce cozumlerle
g29 olur ya ama önde demiri var sıkıştırma işlemini yapamayabilirsin fotoyu çekem

hocam su sekıl gostereyım masanın kalınlıgı su sekılde

1783884362785.webp

dıreksıyon azamı sınırı su sekılde kılı kılına sıgar gıbıme geldı olması azcıkın demırı eşelicem ama sıgar gıbıme geldı kılı kılına suankı masam kalın olmasına ragmen gayet fazla bosluk kalıyor yanı

1783884490477.webp

1783884618293.webp

g29 olur ya ama önde demiri var sıkıştırma işlemini yapamayabilirsin fotoyu çekem
hocam kac cm bu attıgım fotograftaki işaretli yer ? olcme sansınız varmı ?
1783884733498.webp

hocam su sekıl gostereyım masanın kalınlıgı su sekılde

Alıntıyı görüntüle
dıreksıyon azamı sınırı su sekılde kılı kılına sıgar gıbıme geldı olması azcıkın demırı eşelicem ama sıgar gıbıme geldı kılı kılına suankı masam kalın olmasına ragmen gayet fazla bosluk kalıyor yanı

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

hocam kac cm bu attıgım fotograftaki işaretli yer ? olcme sansınız varmı ? Alıntıyı görüntüle
şöyle duruyor bendeki kablo gizlemeli ama arkasına ikea dan ekstra kablo gizleme kanalı aldım onu da direkt çaktım çekiçle bi sıkıntıçıkmadı sadece halı girmiyor altına yoksa koltuğum sığmıyor o yüzden halı koymadım

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-12 at 22.32.35.webp
    WhatsApp Image 2026-07-12 at 22.32.35.webp
    259.7 KB · Hit: 19
şöyle duruyor bendeki kablo gizlemeli ama arkasına ikea dan ekstra kablo gizleme kanalı aldım onu da direkt çaktım çekiçle bi sıkıntıçıkmadı sadece halı girmiyor altına yoksa koltuğum sığmıyor o yüzden halı koymadım
hocam makına iyimiş valla güzel dizmişssiniz elinize saglık bu gosterdıgım alan kaç cm ? acaba
1783885033496.webp

işaretlediğin yer 4cm ama garanti olsun diyosan 4.5cm al dikey olarak ölçtüm

anlık çektim valla yks kitaplarını infaz videosu çekecem daha iyi bilgi verdiysem sevindim

işaretlediğin yer 4cm ama garanti olsun diyosan 4.5cm al dikey olarak ölçtüm

anlık çektim valla yks kitaplarını infaz videosu çekecem daha iyi bilgi verdiysem sevindim
bu arada bnedeki en büyük olanı ona göre hesapla

Geri