130.000 TL'ye Topladığım Bilgisayarı Yorumlar Mısınız?

Dostum on numara sistem olmuş özellikle ekran kartını iyiki cuma gecesi almışsın çok güzel bir kart cw sorunu olmayan bir kart yok şu parça vardı yok bu parça vardı filan takılma onlara bende 9800x3d var kule tipi gayet yetiyor bir tek 3500 tl daha veriş anakartı aorus elite yapabilirsin istersen onun dışında geyet iyi sistem olmuş ramleride patriot a çevirebilirsin ama bence gerek yok allah güle oynaya kullanmayı nasip etsin .
Daha kaliteli dedikleri parçalarda hemen hemen aynı kalitede merak etme fsrklı yerlerdende alsaydın en fazla kazanacağın 5 bin tlolurdu bi fark yok yani.

Baba direk niye aldın

Düşük fiyata daha iyi psu

Aynı fiyata 360mm Sıvı soğutma

Daha düşük fiyata daha güçlü Ankakart

Aynı fiyata Daha düşük gecikmeye sahip rama sahip sistem toplardın

İade edebiliyorsan iptal edebiliyorsan et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide sistem nereden satın alındı Ekran kartının fiyatı iyimiş
Aynı fiyata sıvı soğutma konusunda hemfikirim de ram konusunda adamın aldığı ram da sk hynix çip var psu olarak da üstünde usb ve pwm hub var ve alman kapasitörler var x870 anakart(Hem de Gigabyte ) almış 10k fiyata daha ne olsun boş yapmak için sırf mesaj yazmışsın. Ve bu boş yorumundan dolayı adamı belki de çok büyük hataya sürükleyeceksin.

Aynı fiyata sıvı soğutma konusunda hemfikirim de ram konusunda adamın aldığı ram da sk hynix çip var psu olarak da üstünde usb ve pwm hub var ve alman kapasitörler var x870 anakart(Hem de Gigabyte ) almış 10k fiyata daha ne olsun boş yapmak için sırf mesaj yazmışsın. Ve bu boş yorumundan dolayı adamı belki de çok büyük hataya sürükleyeceksin.
b850-p 12 faz attığı model x870 8 faz :D

A tier bir psu alabilecek ise neden B tier psu tercih edelim

Nerede hata gördün

(X870) Adı altında fazla para vermeye ne gerek var

Japon kapasitörle almanı karşılaştırıyorsun zaten

Tam anlamıyla ram konusunda yorum yapmıyorum Anlıyorum bilgin var Ben genelleme cl30 ve cl32 karşılaştırdım basitçe

ama 8 faz 11k bayılmak 7k b tier psu bayılmak ve Alman kapasitörü Japondan üstün görmek....

Keşke bu kadar kibirden çok araştırıp yorum yapsan be canım ne dersin

b850-p 12 faz attığı model x870 8 faz :D

A tier bir psu alabilecek ise neden B tier psu tercih edelim

Nerede hata gördün

(X870) Adı altında fazla para vermeye ne gerek var

Japon kapasitörle almanı karşılaştırıyorsun zaten

Tam anlamıyla ram konusunda yorum yapmıyorum Anlıyorum bilgin var Ben genelleme cl30 ve cl32 karşılaştırdım basitçe

ama 8 faz 11k bayılmak 7k b tier psu bayılmak ve Alman kapasitörü Japondan üstün görmek....

Keşke bu kadar kibirden çok araştırıp yorum yapsan be canım ne dersin
Ben sadece sana alman kapasitör var olması mı o psu için ek özellik dedim üzerinde usb ve pwm hub olması da dedim kaldı ki alman kapasitör dediğin kıytırık bir kapasitör değil ve cybernetic (bir çok markanın referans aldığı global test firması) den çok iyi sonuçlar verdi(arada da uçurum bir fark yok ve bir çok sıralama indexinde A tier kategori de. Artık şu tek bir düzeye bağlı olmayı bırakalım da araştırma yapalım) gelelim faz sayısına faz sayısı başlı başına bir ayraç olmuyor faz başına düşen amper önemlidir kaldı ki kullandığı işlemciyi de rahatça besler kaldı ki giriş sayısına önem vermiş olabilir. Diyelim ki daha iyi bir tercihi vardı b850 bundan dolayı sistem mi iade edilir. Bir yerden bir şeyler öğrenirken ya tam öğrenin ya da bir şeyi bilmeden akıl vermeyin.
Uyduruk YT Tier listine benzemez
Emin ol senden çok daha fazla araştırıyorum.

Ben sadece sana alman kapasitör var olması mı o psu için ek özellik dedim üzerinde usb ve pwm hub olması da dedim kaldı ki alman kapasitör dediğin kıytırık bir kapasitör değil ve cybernetic (bir çok markanın referans aldığı global test firması) den çok iyi sonuçlar verdi(arada da uçurum bir fark yok ve bir çok sıralama indexinde A tier kategori de. Artık şu tek bir düzeye bağlı olmayı bırakalım da araştırma yapalım) gelelim faz sayısına faz sayısı başlı başına bir ayraç olmuyor faz başına düşen amper önemlidir kaldı ki kullandığı işlemciyi de rahatça besler kaldı ki giriş sayısına önem vermiş olabilir. Diyelim ki daha iyi bir tercihi vardı b850 bundan dolayı sistem mi iade edilir. Bir yerden bir şeyler öğrenirken ya tam öğrenin ya da bir şeyi bilmeden akıl vermeyin.
Tamam a tier mış Ama Amper sayıları eşit

Daha ucuz daha iyi Psu varken neden o psu ?

Daha iyi faz sayısına sahip anakart varken neden o anakart

Anlamıyosun işte parasını hak etmiyo 3.7k ya a tier Japon kapasitör alabiliyorsan neden 7k verip alman kapasitör alasın söylesene

Oyun performansını artıracak şeyler deil zaten Katılıyorum 8 fazda yeterli ona da okeyim

Ama geleceğe Dönük anakart Daha kaliteli psu alabileceksen neden onlar Bak bunu anlayamıyosun

Tamam a tier mış Ama Amper sayıları eşit

Daha ucuz daha iyi Psu varken neden o psu ?

Daha iyi faz sayısına sahip anakart varken neden o anakart

Anlamıyosun işte parasını hak etmiyo 3.7k ya a tier Japon kapasitör alabiliyorsan neden 7k verip alman kapasitör alasın söylesene
Şimdi araştırma yaptım giriş seviyesi japon kapasitör ve geri kalan bileşenleri zayıf Lian Li daha iyi bu konu da ve usb ve pwm çoklayıcvı da cidden çok önemli direkt psu ile besleme yapıyor üstelik yani çok kararlı. Heh şunu diyebilirsin bence fiyatını bence yine hak etmiyor ona bir şey diyemem ama bir markayı direkt kötülemen yanlış bana göre de hak ediyor(emin ol lian li çok daha sağlam) ama bu kişisel. Anakart konusunda da hak verdim sana açıkçası sırf x870 diye fazla para tercih edilmesi yanlış.

Şimdi araştırma yaptım giriş seviyesi japon kapasitör ve geri kalan bileşenleri zayıf Lian Li daha iyi bu konu da ve usb ve pwm çoklayıcvı da cidden çok önemli direkt psu ile besleme yapıyor üstelik yani çok kararlı. Heh şunu diyebilirsin bence fiyatını bence yine hak etmiyor ona bir şey diyemem ama bir markayı direkt kötülemen yanlış bana göre de hak ediyor ama bu kişisel. Anakart konusunda da hak verdim sana açıkçası sırf x870 diye fazla para tercih edilmesi yanlış.
Markayı kötülemedim ki Lian li gigabyte çok iyi bir marka zaten

Ayrıca Enermaxtan bahsediyoruz psu olarak Mükemmel bir kapasitör e sahip

Gigabyte Markasını çok seviyorum anakart konusunda zaten onu kullanıyorum

Baba direk niye aldın

Düşük fiyata daha iyi psu

Aynı fiyata 360mm Sıvı soğutma

Daha düşük fiyata daha güçlü Ankakart

Aynı fiyata Daha düşük gecikmeye sahip rama sahip sistem toplardın

İade edebiliyorsan iptal edebiliyorsan et

Bide sistem nereden satın alındı Ekran kartının fiyatı iyimiş
İncehesaptan aldım. Bu fiyata bundan daha iyi psu, daha düşük fiyata bundan daha iyi anakart, aynı fiyata daha iyi soğutma önerir misin? Merak ettim, ne gelecek. Duruma göre iptal etme şansım var. Ram konusunda %100 katılıyorum, ona yapacak bir şey yok çünkü stok yoktu.

Markayı kötülemedim ki Lian li gigabyte çok iyi bir marka zaten

Ayrıca Enermaxtan bahsediyoruz psu olarak Mükemmel bir kapasitör e sahip

Gigabyte Markasını çok seviyorum anakart konusunda zaten onu kullanıyorum
Anakart olarak bence Asus dan sonra en iyisi yılların markası ve en sorunsuz anakart ya. Enermax bu arada çoğu kişi bilmez çok sağlam bir marka

ÖzellikRaijintek Cratos Lite 850WLian Li EG850G (Edge Gold)Kazanan
Ana (Bulk) KapasitörMarkasız / Belirsiz JaponEndüstriyel Alman EPCOS (TDK)Lian Li 🏆
İkincil KapasitörlerKarışık Japon (Rubycon / Nippon)Tayvan Menşeili Yüksek Kalite (Ltec)Lian Li (Daha Dengeli) 🏆
Sıcaklık Dayanımı105°C Derece105°C DereceBerabere 🤝
Kablo YapısıModüler Değil (Düz Sabit)Tam Modüler (Sökülebilir)Lian Li 🏆
Tasarım / FormStandart ATX (Klasik Kutu)Özel L-Şekli (Çift Hazneli)Lian Li 🏆
Garanti Süresi5 Yıl10 YılLian Li 🏆
Güncel StandartATX 3.1 / PCIe 5.1ATX 3.1 / PCIe 5.1Berabere 🤝

tek tek toplarsan daha avantajlı toplarsın ama çok aşırı bir kazık da değil sistem fena değil eğer kendin beceremiyorsan pek pc kurmayı hazır gelsin ayağına çok takma yorumları derim öyle aşırı bir kazık fiyat yok tüh be dedirtecek kadar ortalama 5-10k falan belki kazanırsın yada bazı parçalarda bir tık iyisine geçersin aynı fiyata ama dediğim gibi pek pc toplamadan anlamıyorsan seni üzecek bir durum yok parçalar gayet güzel seni üzmez.
Fiyat konusunda bence bundan daha iyisi yapılamaz ondan yana şüphem yok. Ama belki bu fiyata daha kalitelisi olabilir. Onun için yorumları merak ettim.

Anakart olarak bence Asus dan sonra en iyisi yılların markası ve en sorunsuz anakart ya. Enermax bu arada çoğu kişi bilmez çok sağlam bir marka

ÖzellikRaijintek Cratos Lite 850WLian Li EG850G (Edge Gold)Kazanan
Ana (Bulk) KapasitörMarkasız / Belirsiz JaponEndüstriyel Alman EPCOS (TDK)Lian Li 🏆
İkincil KapasitörlerKarışık Japon (Rubycon / Nippon)Tayvan Menşeili Yüksek Kalite (Ltec)Lian Li (Daha Dengeli) 🏆
Sıcaklık Dayanımı105°C Derece105°C DereceBerabere 🤝
Kablo YapısıModüler Değil (Düz Sabit)Tam Modüler (Sökülebilir)Lian Li 🏆
Tasarım / FormStandart ATX (Klasik Kutu)Özel L-Şekli (Çift Hazneli)Lian Li 🏆
Garanti Süresi5 Yıl10 YılLian Li 🏆
Güncel StandartATX 3.1 / PCIe 5.1ATX 3.1 / PCIe 5.1Berabere 🤝
Rajintek Demedim Enermax dedim :D

Rajintek Demedim Enermax dedim :D
Mesajın da önermelerde rajintec var 4 tane(SSD,RAM,PSU,Sıvı Soğutucu ilk mesajında) seçenek sunmuşsun ya

Düzenlemeyi bu şekilde yapabilirsin
Burada ben de buna istinaden yazmıştım

Dostum on numara sistem olmuş özellikle ekran kartını iyiki cuma gecesi almışsın çok güzel bir kart cw sorunu olmayan bir kart yok şu parça vardı yok bu parça vardı filan takılma onlara bende 9800x3d var kule tipi gayet yetiyor bir tek 3500 tl daha veriş anakartı aorus elite yapabilirsin istersen onun dışında geyet iyi sistem olmuş ramleride patriot a çevirebilirsin ama bence gerek yok allah güle oynaya kullanmayı nasip etsin .
Daha iyileri sana nasip olsun, teşekkür ederim. Bütçem çok kısıtlı. 1000 TL kısmak bile baya rahatlattı. 3.500 TL verip o dediğin anakarta geçeyim mi? Buna %100 değer diyorsan bütçemi artırabilirim. Gemini/Claude bu anakart sana yeter dedi ama anakartlar hakkında hiçbir bilgim yok. Technolay'daki bir arkadaşın önerisi üzerine almıştım 10.600 TL bütçe ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,496
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri