5500 TL'ye bulamazsın ikinci el belkiRekabetçi oyunlar oynuyorum max 5500 tl bütçe için monitör arıyorum. 25 inçten büyük olmasın. 24 inç tercihimdir. Aoc 24G11ZE modelini beğendim. Önerilerinize açığım.
Hocam monitör yorumlarına ve incelemelerine bakınRekabetçi oyunlar oynuyorum max 5500 tl bütçe için monitör arıyorum. 25 inçten büyük olmasın. 24 inç tercihimdir. Aoc 24G11ZE modelini beğendim. Önerilerinize açığım.
5500 TL'ye bulamazsın ikinci el belki
240 hz istiyor adam sen 200 hz öneriyorsun gerçi bu fiyatlara da çok ürün seçeneği yokAsıl FHD ve 24" için bu bütçeden yüksek bütçeye gerek yok nasıl bulamaz?
![]()
AOC 24G4HRE Monitör
AOC 24G4HRE Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
@Yağız840 Bunu alabilirsin 24G11ze çok kötü bir model.
240 hz istiyor adam sen 200 hz öneriyorsun gerçi bu fiyatlara da çok ürün seçeneği yok
www.gamer.gen.tr
24 inç önermiyorum valo cs vb için kötü, 27 inçte daha rahat oynanıyor200 ve 240 arasındaki farkı hissetmez zaten. İlla 240 olacaksa da bu var.
![]()
GIGABYTE GS25F2A 24.5" 240Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2A 24.5" 240Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2A ITOPYA'dawww.gamer.gen.tr
%85 P3 renk gamutuna sahip ve bu düşük200 ve 240 arasındaki farkı hissetmez zaten. İlla 240 olacaksa da bu var.
![]()
GIGABYTE GS25F2A 24.5" 240Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2A 24.5" 240Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2A ITOPYA'dawww.gamer.gen.tr
24 inç önermiyorum valo cs vb için kötü, 27 inçte daha rahat oynanıyor
24 inç önermiyorum valo cs vb için kötü, 27 inçte daha rahat oynanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
%85 P3 renk gamutuna sahip ve bu düşük
Hocam hiç denediniz mi bilmiyorum ama 27" cs2 de daha iyi olurDalga geçiyorsun herhalde? Rekabetçi oyunlar için asıl 25 inçten büyük alınmaz; ekranın tamamını rahatça görmen lazım. Esporda da 24 inç monitör kullanılır. Konu sahibi de zaten 25 inçten yüksek istemiyor, kaldı ki 27 inç FHD monitörde pikselleşme olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düşük değil. Fiyat bandında normal bir değer. %87 DCI-P3 renk gamutu var bu arada.
Zaten ben bunu önermedim en başta farkettiysen 200 Hz olan 24G4HRE önerdim bütçe dahilinde alınabilecek en iyi monitör 24G4HRE zaten.
Rekabetçi oyun için 27" iyi diyen biriyle tartışmanın gereği yok aslında.
Hocam hiç denediniz mi bilmiyorum ama 27" cs2 de daha iyi olur
%87 ise fena değil ben bir kaynakta %85 gördüm
Espor ile normal kullanıcı arasında fark var hocam ve genellikle 24 inç sadece espor odaklıdırDaha iyi olmaz tüm ekranı rahatça görebilmen gerekiyor dediğim gibi esporda bile 24" kullanılır.
Arama motoruna rekabetçi oyunlar için kaç inç monitör tercih etmeliyim yazman yeterli aslında bunu anlamak için.
Neden bu modelim kötü olduğunu düşünüyorsunuz. Birkaç test videosu izledim ve vaat ettiklerini verdiğini gördüm.Asıl FHD ve 24" için bu bütçeden yüksek bütçeye gerek yok nasıl bulamaz?
![]()
AOC 24G4HRE Monitör
AOC 24G4HRE Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
@Yağız840 Bunu alabilirsin 24G11ze çok kötü bir model.