Öneri 240 Hz Üstü Monitör Önerileri

Reaksiyon skoru
8
Rekabetçi oyunlar oynuyorum max 5500 tl bütçe için monitör arıyorum. 25 inçten büyük olmasın. 24 inç tercihimdir. Aoc 24G11ZE modelini beğendim. Önerilerinize açığım.

Lenovo 320 Hz var hocam 25 inch. 6k fiyatı var. Ara sıra indirime giriyor. Kuponla ya da indirim beklenebilir. Monitörler sık indirime giriyor. 2 gün önce İncehesapta 5k ya AOC 260 Hz monitör oldu. Takip etmekte fayda var.

5500 TL'ye bulamazsın ikinci el belki

Asıl FHD ve 24" için bu bütçeden yüksek bütçeye gerek yok nasıl bulamaz?

@Yağız840 Bunu alabilirsin 24G11ze çok kötü bir model.

240 hz istiyor adam sen 200 hz öneriyorsun gerçi bu fiyatlara da çok ürün seçeneği yok

200 ve 240 arasındaki farkı hissetmez zaten. İlla 240 olacaksa da bu var.

24 inç önermiyorum valo cs vb için kötü, 27 inçte daha rahat oynanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

200 ve 240 arasındaki farkı hissetmez zaten. İlla 240 olacaksa da bu var.

%85 P3 renk gamutuna sahip ve bu düşük

Dalga geçiyorsun herhalde? Rekabetçi oyunlar için asıl 25 inçten büyük alınmaz; ekranın tamamını rahatça görmen lazım. Esporda da 24 inç monitör kullanılır. Konu sahibi de zaten 25 inçten yüksek istemiyor, kaldı ki 27 inç FHD monitörde pikselleşme olur.

%85 P3 renk gamutuna sahip ve bu düşük

Düşük değil. Fiyat bandında normal bir değer. %87 DCI-P3 renk gamutu var bu arada.

Zaten ben bunu önermedim en başta farkettiysen 200 Hz olan 24G4HRE önerdim bütçe dahilinde alınabilecek en iyi monitör 24G4HRE zaten.

Rekabetçi oyun için 27" iyi diyen biriyle tartışmanın gereği yok aslında.

Dalga geçiyorsun herhalde? Rekabetçi oyunlar için asıl 25 inçten büyük alınmaz; ekranın tamamını rahatça görmen lazım. Esporda da 24 inç monitör kullanılır. Konu sahibi de zaten 25 inçten yüksek istemiyor, kaldı ki 27 inç FHD monitörde pikselleşme olur.

Düşük değil. Fiyat bandında normal bir değer. %87 DCI-P3 renk gamutu var bu arada.

Zaten ben bunu önermedim en başta farkettiysen 200 Hz olan 24G4HRE önerdim bütçe dahilinde alınabilecek en iyi monitör 24G4HRE zaten.

Rekabetçi oyun için 27" iyi diyen biriyle tartışmanın gereği yok aslında.
Hocam hiç denediniz mi bilmiyorum ama 27" cs2 de daha iyi olur

%87 ise fena değil ben bir kaynakta %85 gördüm

Hocam hiç denediniz mi bilmiyorum ama 27" cs2 de daha iyi olur

%87 ise fena değil ben bir kaynakta %85 gördüm

Daha iyi olmaz tüm ekranı rahatça görebilmen gerekiyor dediğim gibi esporda bile 24" kullanılır.

Arama motoruna rekabetçi oyunlar için kaç inç monitör tercih etmeliyim yazman yeterli aslında bunu anlamak için.

Daha iyi olmaz tüm ekranı rahatça görebilmen gerekiyor dediğim gibi esporda bile 24" kullanılır.

Arama motoruna rekabetçi oyunlar için kaç inç monitör tercih etmeliyim yazman yeterli aslında bunu anlamak için.
Espor ile normal kullanıcı arasında fark var hocam ve genellikle 24 inç sadece espor odaklıdır
Normal kullanıcı video izler, hikayeli oyun oynar, cs2 oynar vb 27 inç mantıklı
24 inçte cs2 azcık daha iyi diye video izlemeyi hikayeli oyun oynamayı çöpe atmak mantıksız

Neden bu modelim kötü olduğunu düşünüyorsunuz. Birkaç test videosu izledim ve vaat ettiklerini verdiğini gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,829
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu

Geri