Benq XL2546 alınır mı?

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,318
Sadece CSGO oynuyorum şuan ASUS VG259QM var ve renklerden tatmin olmuyorum sizce XL2546 alınır mı? (Bu monitörü alıp Zowie EC2 almam yok mu :D)

Sadece rekabetçisiniz anlaşılan, istiyorsanız alın tabi TN Panel IPS Panele oranla renkleri soluktur.

Sadece CSGO oynuyorum şuan ASUS VG259QM var ve renklerden tatmin olmuyorum sizce XL2546 alınır mı? (Bu monitörü alıp Zowie EC2 almam yok mu :D)
Zowie ne alaka la razer viper yok mu sende ? :D
Zowie güzeldir bu arada monitörde de , mouseta da. Kendim kullanıyorum ec1' i

Sadece rekabetçisiniz anlaşılan, istiyorsanız alın tabi TN Panel IPS Panele oranla renkleri soluktur.
Takım yapmak istiyorum ya herşeyi benq yapmak mousepade bile 300tl mouse tutacağına 250tl bayılıcam :P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zowie ne alaka la razer viper yok mu sende ? :D
Zowie güzeldir bu arada monitörde de , mouseta da. Kendim kullanıyorum ec1' i
Evet varda monitör zowie olursa mouseda zowie ec2 yapmayı düşünüyom sence aptallık mı olur viper ultimateden ec2ye geçmek ? (alıcı buldum 1100tl teklif etti)

Takım yapmak istiyorum ya herşeyi benq yapmak mousepade bile 300tl mouse tutacağına 250tl bayılıcam :p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet varda monitör zowie olursa mouseda zowie ec2 yapmayı düşünüyom sence aptallık mı olur viper ultimateden ec2ye geçmek ? (alıcı buldum 1100tl teklif etti)
Hocam full ekipman zowie yapmak istiyorsan mantıksız olmaz. Fakat razer'ın sensörü daha iyi haberin olsun. Zowie'nin ise rahatlığı muhteşem :)

Hocam full ekipman zowie yapmak istiyorsan mantıksız olmaz. Fakat razer'ın sensörü daha iyi haberin olsun. Zowie'nin ise rahatlığı muhteşem :)
Biraz razerın rahatlığından rahatsızım desem doğru olur simetrik olduğundan ele güzel bir şekilde oturmuyor

Biraz razerın rahatlığından rahatsızım desem doğru olur simetrik olduğundan ele güzel bir şekilde oturmuyor
Hocam alıcısını bulursan sat razer'ı, zowie al. Elin isterse yamuk olsun yine oturuyor bu mouse adamlar yememiş içmemiş ergonomisine yönelmişler cidden çok iyi ergonomi olarak. Şu ana kadar logitec g300s- steelseries rival 300- rampage shine smx r-15 kullandım. Bu mouse'u ise yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum oldukça memnunum. Fakat şunu söyleyeyim mouse'un tekerliğini yan tuşlarını çok kullanıyorsanız almayın çünkü oldukça kalitesizler. Ayırca örgü kablosu bile yok fakat örgü kablo olmamasının sebebi ağırlığı azaltmak ve kablo yokmuş gibi rahat rahat cs oynamanı sağlamak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri