cloud 3 s al eğer fps oynuyorsan eğer oynamıyorum dersenpc için kablosuz
Rahatlık 10/9 hafif mikrofon çok iyi yazılım da var zaten zibilyon özellik ayar var oyun içinde iyi kısacası iyi yanı alinir@Yozgatlııı kullanıyor o sana nasıl olduğunu söylesin
Nova 3 mü kullanıyorsunuz yoksa 3P veya 3X modelini miRahatlık 10/9 hafif mikrofon çok iyi yazılım da var zaten zibilyon özellik ayar var oyun içinde iyi kısacası iyi yanı alinir
3p modeliNova 3 mü kullanıyorsunuz yoksa 3P veya 3X modelini mi
Nova 3 standart model, 3p olan standarda ek olarak playstation uyumlu, 3x olan ise xbox ile uyumlu. Bilgisayarda kullanacaksanız herhangi birini alabilirsiniz temelde hepsi aynı.Nova 3 mü kullanıyorsunuz yoksa 3P veya 3X modelini mi
Nova 3 standart model, 3p olan standarda ek olarak playstation uyumlu, 3x olan ise xbox ile uyumlu. Bilgisayarda kullanacaksanız herhangi birini alabilirsiniz temelde hepsi aynı.
Kumaş ped olduğu için ben de bu modeli aldım, ben alırken en uygun fiyatlısı 3p modeliydi, 3 veya 3x denk gelirse onu da alabilirsiniz farketmiyor.

Akşam unutmazsam bir kontrol ederim ama bu sekme vardı diye hatırlıyorum.Hocam 3p de engine desteği yok ama 3 modelinde varmış öyle gördüm tek sıkıntısı kabloluymuş
Alıntıyı görüntüle
bu kısım Nova 3P'de açılmıyordu desteği yokmuş steel'in
Akşam unutmazsam bir kontrol ederim ama bu sekme vardı diye hatırlıyorum.
Ben bu incelemeyi izleyip almaya karar vermiştim;
Alıntıyı görüntüle
SteelSeries Nova 3P ve 3X'e nedense engine'i açmamış fakat kablolu olan model nova 3'te bu durum var gözüküyor çok garip sizden haber bekliyorum hocam
Belki yeni gelmiştir destek hocam bilemiyorum.bende hata vermişti steelseries desteklemiyor desteklediği modellere şuradan bakabilirsiniz diye engine kısmını açtırmamıştı Steelseries Nova 3P almıştım