Çözüldü✓ 34 İnç Monitör Önerisi?

boltreny7

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,052
Bütçe max 11
Fazeon X34F180QP 34" 180Hz 0.5ms Fast Va Uwqhd Hdmı*2+Dp*1+Usb*1 Rgb Has Gamıng Monıtor
https://app.hb.biz/XiJSZWmLqbc9 bu ürünü buldum sizce nasıl?

upppp

Upppp

34 inç biraz büyük değil mi kral :D, hangi tür oyunlar oynuyorsun?

Ets 2 beamng drive forza horizon 4-5 my summer car genellikle hikaye ve simülasyon odaklı gidiyorum valo cs oyunları sevmem oynarsam pubg girerim bir de

max 11k bütçeyle sana 34 inch ekran alabileceğini ve bundan verim alabileceğini düşürten şey nedir ? çamur gibi bir şey alırsın davul gibide ekranın olur?

max 11k bütçeyle sana 34 inch ekran alabileceğini ve bundan verim alabileceğini düşürten şey nedir ? çamur gibi bir şey alırsın davul gibide ekranın olur?
seni ne ilgilendirir bu birader ister çamur olur ister net olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

180 Hz, UWQHD, VA panel, MSIın kalite kontrolü ve yazılım desteği fazeondan daha güven veriyor fiyatı biraz daha yüksek olsa da bence değiyor
Teşekkürler hocam

Oncesinde 23.8 kullanıyodum 27 ye gececektim 34 heves ettim onu alacam

Son düzenleme:
Uppppp

Şahsen bende 24-27 inç yerine 34 tercih ederim herkes hayatsız gibi rekabetçi oyunlar oynamıyor
Hocam haftada 2-3 saat PC’ye bakıyorum onda da güzel bir deneyim yaşamak istiyorum

180 Hz, UWQHD, VA panel, MSIın kalite kontrolü ve yazılım desteği fazeondan daha güven veriyor fiyatı biraz daha yüksek olsa da bence değiyor
Bunda aşırı ghosting var.
14321.webp

Bu daha iyi olur

Ama alabiliyorsa CU34G4Z en iisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,013
Üyeler
199,263