🔥İndirim Lego Dünya Kupası 7649₺!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,632
turkiyede bu fiyatlar acayip absürt geliyor bana. teknolojik ürün falan olsa yine ise yarar derim ama hobi olarak bu fiyatlar baya cep yakıyor.
Valla hocam bende öyle diyordum ama sonra disarida yemeğe para harcayan insanları gördükçe bu fikrimden vazgeçtim.
Herhangi bir kafeye git merkezde her yer tıklım tıklım dolu.
Biz agalarla ayda 1 bile buluşmuyoruz bazen.
Yani demek istediğim insanlar aktiviteye ayda 5-10 bin harcıyor. Yemekdir, kafedir, sinemadir, gezidir vesaire.
Bende kahveyi dışarıda içeceğime kahvemi evde yapar LEGO yaparim.
Ha ikisi içinde parası olmayana zaten lafım olamaz, Allah o isanlarin yardımcısı olsun.

Valla hocam bende öyle diyordum ama sonra disarida yemeğe para harcayan insanları gördükçe bu fikrimden vazgeçtim.
Yani demek istediğim insanlar aktiviteye ayda 5-10 bin harcıyor. Yemekdir, kafedir, sinemadir, gezidir vesaire.
Ha ikisi içinde parası olmayana zaten lafım olamaz, Allah o isanlarin yardımcısı olsun.
Yemeği yiyosun bitiyo legoyuda yapıyosun bitiyo bidaha bozup yapamıyosun. Bu paraya 7 gün dışarda sağlam takılırım arkadaşlarla

Millet mac izlemeye amerikaya gidiyor bizde lego pahalimi diye dert edelim gozunu sevdiminin ulkesi

Yemeği yiyosun bitiyo legoyuda yapıyosun bitiyo bidaha bozup yapamıyosun. Bu paraya 7 gün dışarda sağlam takılırım arkadaşlarla
Legoyu yapınca bitmiyor her gün geçerken onu görüp mutlu oluyorsun.
Ama yemeği yedikten 5 dakika sonra unutuyorsun. Ve 6 saate tekrar acikiyorsun.

Parcalari birbirine yapistirmassan istedigin kadar soker yaparsin. Tercih meselesi bu isler, herkes insan sevmiyor olabilir.

kazanarak değil ödeyerek almak bilemedim ben messiciyim bizde var

o tıklım tıklım dolu olmasının sebebi ekonomi de bir durumdan kaynaklı. ekonomik zorluktan dolayı ev araba alamayan para biriktiremeyen insanlar parasını boyle harcamaya daha yatkın oluyor. sebebi genel olarak insanlar degil ekonomik şartlar yani. hobi olarak tabii yapılır hakkıdır insanın ama tr şartlarında egerki biraz saglam maasin yoksa mantıklı bir hobi olmuyor hocam.

o tıklım tıklım dolu olmasının sebebi ekonomi de bir durumdan kaynaklı. ekonomik zorluktan dolayı ev araba alamayan para biriktiremeyen insanlar parasını boyle harcamaya daha yatkın oluyor. sebebi genel olarak insanlar degil ekonomik şartlar yani. hobi olarak tabii yapılır hakkıdır insanın ama tr şartlarında egerki biraz saglam maasin yoksa mantıklı bir hobi olmuyor hocam.
Valla hocam bana göre ikisi de aynı.
Dünyada kimse kafeye gidemediği için veya İskender yiyemedigi için ölmüyor.
O dediğiniz kitle yemeğe bu kadar harciyorsa onun yerine legoyu da alabilir.
Tamamen tercih meselesi bunlar.
Tekrar diyorum kirasını bile zor ödeyen insanlara zaten lafım yok.
Benim lafım günde 1 paket sigara içip kafelerden çıkmayan dışarıda en garip yemeği bulup onu yiyen işte günde en az 1000-1500 harcayan insanlara. Onlar genelde böyle hobileri saçma bulurlar.
Bende diyorum ki agalarla aspavaya ayda 2 defa gideceksem ayda 1 gider LEGO alırım.
Ama dediğim gibi zaten sosyal olan insanlar genelde evci insanları pek anlamazlar.

Bu tip ürünleri alıp her gün sevip koklayıp Offf, canım kupam diye gezen var mı? Maksimum 2 gün sonra aklınızda bile olmayacak ve fiyat çok kazık. bu ürünün her yerini topla ciğerini getir max 1000 tl eder.

Kupon ile birleşir belki indirim. Türk Telekom mobil uygulamasından alabilirsiniz.
1784048118870.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,460
Üyeler
199,163
Son üye
Yusuffffaybekkk

Geri