Çözüldü✓ 34 İnç Monitör Önerisi?

Ghosting sorunlu
Alıntıyı görüntüle

Bunun ghosting performansı iyi
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçende curved Aw3225dm var ghosting performansı iyi başka seçenek yok
Hocam ghosting uzer mi ya? Bende onceden 24 inç ıps panel 75hz 1 ms acer vardı ışık sızmasından tut bir ton sorunu vardı ghosting var mı yok mu haberim bile yoktu

Hocam ghosting uzer mi ya? Bende onceden 24 inç ıps panel 75hz 1 ms acer vardı ışık sızmasından tut bir ton sorunu vardı ghosting var mı yok mu haberim bile yoktu
IPS ile VA bir değil. VA koyu renklerde çok yavaş üzer. Hatta açık renklerde bile IPS ten geride IPS panelin sorunu IPS glow ise VA içinde ghostingdir. İyi VA yı düşük bütçede bulamazsın. İstersen bir mağazada deneyimle curved VA fikir oluşturur. Ama gidipte pahalısını deneme bütçedeki ürünleri denemelisin

IPS ile VA bir değil. VA koyu renklerde çok yavaş üzer. Hatta açık renklerde bile IPS ten geride IPS panelin sorunu IPS glow ise VA içinde ghostingdir. İyi VA yı düşük bütçede bulamazsın. İstersen bir mağazada deneyimle curved VA fikir oluşturur. Ama gidipte pahalısını deneme bütçedeki ürünleri denemelisin
Hocam evkurda rampage 34 inç curved denedim 2-3 saat once gozume takılan herhangi bir şey olmadı bile, kişiden kişiye değişebilir mi? rampagede çok iyi olduğu söylenemez

Hocam evkurda rampage 34 inç curved denedim 2-3 saat once gozume takılan herhangi bir şey olmadı bile, kişiden kişiye değişebilir mi? rampagede çok iyi olduğu söylenemez
Herkesin algısı bir değil ama çoğu kişi ghosting i fark ediyor açıkçası. Fark etmeyenler azınlıkta belki gözler pek seçici değildir eğer öyle diyorsan şans verebilirsin ama ben olsam almam yani. Bana niye önerdin deme de sonra ben almam ama bütçe yoksa, gözün seçici değilse ve çok istiyorsan olabilir

Hocam attığım samsung nasıl? Curvedde ips yok herhalde? Gördüğüm tüm paneller va panel
evet curved ips olmaz ips paneli bükemezler, va panel dediğim gibi tercihim değil şahsen ben almam renkler yeterince parlak ve canlı gözükmüyor hoşuma gitmiyor.

bilen arkadaşlar bu ikisini de yorumlayabilirler mi

bilen arkadaşlar bu ikisini de yorumlayabilirler mi
FHD + 31.5'' piksel görüntü bence 1080p versiyon alınmaz.

Herkesin algısı bir değil ama çoğu kişi ghosting i fark ediyor açıkçası. Fark etmeyenler azınlıkta belki gözler pek seçici değildir eğer öyle diyorsan şans verebilirsin ama ben olsam almam yani. Bana niye önerdin deme de sonra ben almam ama bütçe yoksa, gözün seçici değilse ve çok istiyorsan olabilir

FHD + 31.5'' piksel görüntü bence 1080p versiyon alınmaz.
Hocam bu arada 34 inç 2k monitörü rx 5600xt ile kullanacağım. Çoğu oyunda 1080p oynatır çok mu çamur gibi olur?

Hocam bu arada 34 inç 2k monitörü rx 5600xt ile kullanacağım. Çoğu oyunda 1080p oynatır çok mu çamur gibi olur?
1080p 27'' bile bulanık. 2k 27'' monitörü 1080p yapınca doğal 1080p 27'' monitörden daha bulanık oluyordu. Sen şimdi bunu 34'' de yapıcaksın. Bence çamur olur ama idare ederim dersen bilemem.

1080p 27'' bile bulanık. 2k 27'' monitörü 1080p yapınca doğal 1080p 27'' monitörden daha bulanık oluyordu. Sen şimdi bunu 34'' de yapıcaksın. Bence çamur olur ama idare ederim dersen bilemem.
Hocam bazı oyunlar ve video filmlerde 34 inçte siyah boşluklar kalıyormuş bu yüzden komple 34 inç ve kavisli ekrandan vazgeçiyorum. Zor da olsa :D Hepsiburada ya da Trendyol’dan olmak şartıyla peşin fiyatına dokuz taksit yapıyor çünkü en fazla 14.000 TL’ye kadar bir monitör arıyorum mümkünse 27 inç’ten büyük olsun zahmet oluyor size de teşekkürler (hafif oyunlarda 2K oynarım)

Hocam bazı oyunlar ve video filmlerde 34 inçte siyah boşluklar kalıyormuş bu yüzden komple 34 inç ve kavisli ekrandan vazgeçiyorum. Zor da olsa :D Hepsiburada ya da Trendyol’dan olmak şartıyla peşin fiyatına dokuz taksit yapıyor çünkü en fazla 14.000 TL’ye kadar bir monitör arıyorum mümkünse 27 inç’ten büyük olsun zahmet oluyor size de teşekkürler
Bi bu var IPS. İyi VA lar pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,656
Üyeler
199,203
Son üye
PeAx

Geri