bütçe 10 15 arası güzel uzun ömürlü kaliteli sorun çıkarmayacak bir dikey süpürge almayı düşünüyorum.
bütçe 10 15 arası güzel uzun ömürlü kaliteli sorun çıkarmayacak bir dikey süpürge almayı düşünüyorum.
dreame de servislik işlerde muhattap bulmak zor diyorlar o yüzden fazla sıcak bakamadım.dreame ürünleri güzel. xiaomiden uzak dur .
Peki servislik bişey yaşandı mı yaşandıysa nasıl hallettiniz yani servis konusunda nasıl bir marka? Ayrıca batarya yi kaç senede bir değiştirmemiz gerekiyor.Shark iyi markadır alabilirsin![]()
Shark Detect Clean&Empty Auto-Empty Sistemli Turbo Başlıklı Şarjlı Dik
Ultra hafif ve Auto-Empty sistemli derinlemesine temizleyen kablosuz dikey süpürge. 2L kapasiteli otomatik boşaltma haznesinde kiri ve tozu 45 güne kadar biriktirebilir. %50 daha iyi kir toplama için 4 algılama teknolojisi: Kiri, zemini, ışığı ve kenarları algılar; otomatik olarak tepki verir...www.sharkninja.com.tr
Tabi bütçeni baya yükseltmen lazım ama buna değecektir
Bizde bunun bir üst sürümü var kullanıyorum memnunum iki model de çok hafif eli uzun kullanımda az yoruyor
(Dysen falan çok ağır almanı önermem)
Ürün bozuk çıktı uğraştırmadan yenisiyle değiştirdiler servis konusunda uğraştırmıyorlar alabilirsinizdreame de servislik işlerde muhattap bulmak zor diyorlar o yüzden fazla sıcak bakamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki servislik bişey yaşandı mı yaşandıysa nasıl hallettiniz yani servis konusunda nasıl bir marka? Ayrıca batarya yi kaç senede bir değiştirmemiz gerekiyor.
Peki ne zamandandır kullanıyorsunuz batarya durumu nasıl? Batarya ne kadar sürede deistirilirmesi gerekiyor bilginiz varmı acaba.Ürün bozuk çıktı uğraştırmadan yenisiyle değiştirdiler servis konusunda uğraştırmıyorlar alabilirsiniz
Yaklaşık 6 ayPeki ne zamandandır kullanıyorsunuz batarya durumu nasıl? Batarya ne kadar sürede deistirilirmesi gerekiyor bilginiz varmı acaba.