Gıda urununde indirime bakmiyorum hocam ben fiyat degil tat ve farkli deneyim acisindan tavsiye verdimBunun tadı nasıl bilmiyorum ama Tadıbu fiyat olarak daha avantajlı. Tanesi 160 TL'ye geliyor.
Doğru diyorsun hocam. Gerekirse 3-5 daha fazla verilir en iyisi alınır.Gıda urununde indirime bakmiyorum hocam ben fiyat degil tat ve farkli deneyim acisindan tavsiye verdim
bu ürün 195 tl olması lazım ayrıca 400 gr. Benim için tadıbu ile bu olur![]()
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tarım Kredi Fındık Parçacıklı Kakaolu Krema %40 Fındık 400 gr - Fiyatı, Yorumları
Tarım Kredi Fındık Parçacıklı Kakaolu Krema %40 Fındık 400 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Tabii ki fiyati bu deigl ama ben tk den bunu aliyorum %40 oranı var 200tl civarıydı en son tadıbudan falan daha iyi bence.
bu zamanının en fp kremasıydı fiyatı çok iyiydi, tk farketmiş olacak ki aniden bi vurdular zamı fiyatı fırladı mağazada. Sonra millet yanına yaklaşamaz oldu![]()
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tarım Kredi Fındık Parçacıklı Kakaolu Krema %40 Fındık 400 gr - Fiyatı, Yorumları
Tarım Kredi Fındık Parçacıklı Kakaolu Krema %40 Fındık 400 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Tabii ki fiyati bu deigl ama ben tk den bunu aliyorum %40 oranı var 200tl civarıydı en son tadıbudan falan daha iyi bence.