Recep Baltaş, Ddos Şüphelisi Technopat Moderatörüne Suç Duyurusunda Bulundu.

Ya cidden bizim halkta hâlâ bu adamı destekleyen onu takip eden vs. bir kesim var ya gerçekten ülkedeki İQ’suzluk seviyesi belli oluyor

bu recep baltaşı sevenler niye seviyor sevmeyenler niye sevmiyor
Reis bu adam sevilecek bir adam değil Bak islam düşmanı olması bir kenara kendi milletine ve kültürüne bile düşman bana kalırsa türk değil zaten ne olduğu bellide neyse

Zamnında islama ve islam topluluğuna yaptığı hakaretler yüzünden kovulmuştu technopat’dan vs. ayrıca bu şahsın islama,ülkesine,kültürüne ve değerlerine laf ettiği Çok fazla paylaşımı var ama direk önüme çıkan 2 tweet paylaşımını bırakıyorum

Bunu destekleyen kesim ise beyni olmayan Ateistler
Yanlış anlaşılmasın burda bahsettiğim ateistler tüm ateistler değil Herkes istediği inancı yaşamakta özgür benim burada bahsettiğim kendi beynini kullanmak yerine internette arkasında 1-2 kitap rafı olan veya popüler olan insanları dinleyip ateist olan ve ateistliği bir tanrıya inanmamak olarak değilde “İslam düşmanlığı ,islama saldırma” gibi bir şey olarak algılayan O büyük kitleden bahsediyorum
Yoksa bak yurt dışına adam ateist ama kendi halinde yani ben inanmıyorum diyor hayatını öyle yaşıyor gidip islama veya hristiyanlığa vs. Küfürler yardırıp hakaretler etmiyor (yani tbai eden var ama % olarak oran orantı olarak konuluyorum) he türkiyedede var öyle düzgün ateistler denk geldim bir kaç defa ama en az %70’i atistliği islam düşmanlığı olarak kafaya kazımış durumda “Bence” işte bu şahısta onlardan biri olduğu için destekleniyor

(Bu arada sonradan dramaları falanda çıktı işte beraber video çektiği başka bir kanalın ödemelerini vermediği işte onu sevgilisine mi ne verdiği gibi muhabbetlerde vardı recep balataş filmograf drama yaz çıkar hatta dramada kamera arkasında ne tarz muhabbetler ettiği içerik üreticilerinin arkasından kıskançlıktan dolayı neler yaptığı vs. de konuşuluyor hatta filmograf eskiden o şahsın yanında çalışanlar ilede konuşuyor vs. Onlarda anlatıyor konuşuyor vs. Hatta “iddia” ediliyor diyelimde davalık falan olmayalım 😂)

Son düzenleme:
Reis bu adam sevilecek bir adam değil Bak islam düşmanı olması bir kenara kendi milletine ve kültürüne bile düşman bana kalırsa türk değil zaten ne olduğu bellide neyse

Zamnında islama ve islam topluluğuna yaptığı hakaretler yüzünden kovulmuştu technopat’dan vs. ayrıca bu şahsın islama,ülkesine,kültürüne ve değerlerine laf ettiği Çok fazla paylaşımı var ama direk önüme çıkan 2 tweet paylaşımını bırakıyorum

Bunu destekleyen kesim ise beyni olmayan Ateistler
Yanlış anlaşılmasın burda bahsettiğim ateistler tüm ateistler değil Herkes istediği inancı yaşamakta özgür benim burada bahsettiğim kendi beynini kullanmak yerine internette arkasında 1-2 kitap rafı olan veya popüler olan insanları dinleyip ateist olan ve ateistliği bir tanrıya inanmamak olarak değilde “İslam düşmanlığı ,islama saldırma” gibi bir şey olarak algılayan O büyük kitleden bahsediyorum
Yoksa bak yurt dışına adam ateist ama kendi halinde yani ben inanmıyorum diyor hayatını öyle yaşıyor gidip islama veya hristiyanlığa vs. Küfürler yardırıp hakaretler etmiyor (yani tbai eden var ama % olarak oran orantı olarak konuluyorum) he türkiyedede var öyle düzgün ateistler denk geldim bir kaç defa ama en az %70’i atistliği islam düşmanlığı olarak kafaya kazımış durumda “Bence” işte bu şahısta onlardan biri olduğu için destekleniyor
bu eleman niye tutuklanmamış

Hiç sorma valla bende bilmiyorum artık arkası mı sağlam veya bir kaç ceza mı yedi sadece bilmiyorum
arkası sağlam olsa ne yazar kimler kimler hakaretten küfürden içeri alındı , chp de dergi yönetmenliği yapmış 10 15 sene önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,475
Üyeler
199,166
Son üye
Tüpçüfikret

Geri