- Reaksiyon skoru
- 68
Aslında burada bir arakatan var (mikser yani). O forumda olup benim gibi mağdur olanlar bilir bu kimin işi.o mod'un anası ben aslan doğurdum desin
Aslında burada bir arakatan var (mikser yani). O forumda olup benim gibi mağdur olanlar bilir bu kimin işi.
bu recep baltaşı sevenler niye seviyor sevmeyenler niye sevmiyoro mod'un anası ben aslan doğurdum desin
Seven goyimler israil destekçisi olduğu için seviyor sevmeyenler israil destekçisi olduğu için sevmiyorbu recep baltaşı sevenler niye seviyor sevmeyenler niye sevmiyor
israili desteklediğine dair somut bi belge bişe var mı . hiçbir bilgim yok bu elemanla alakalıSeven goyimler israil destekçisi olduğu için sevmiyor sevmeyenler israil destekçisi olduğu için sevmiyor
Reis bu adam sevilecek bir adam değil Bak islam düşmanı olması bir kenara kendi milletine ve kültürüne bile düşman bana kalırsa türk değil zaten ne olduğu bellide neysebu recep baltaşı sevenler niye seviyor sevmeyenler niye sevmiyor
bu eleman niye tutuklanmamışReis bu adam sevilecek bir adam değil Bak islam düşmanı olması bir kenara kendi milletine ve kültürüne bile düşman bana kalırsa türk değil zaten ne olduğu bellide neyse
Zamnında islama ve islam topluluğuna yaptığı hakaretler yüzünden kovulmuştu technopat’dan vs. ayrıca bu şahsın islama,ülkesine,kültürüne ve değerlerine laf ettiği Çok fazla paylaşımı var ama direk önüme çıkan 2 tweet paylaşımını bırakıyorum
Bunu destekleyen kesim ise beyni olmayan Ateistler
Yanlış anlaşılmasın burda bahsettiğim ateistler tüm ateistler değil Herkes istediği inancı yaşamakta özgür benim burada bahsettiğim kendi beynini kullanmak yerine internette arkasında 1-2 kitap rafı olan veya popüler olan insanları dinleyip ateist olan ve ateistliği bir tanrıya inanmamak olarak değilde “İslam düşmanlığı ,islama saldırma” gibi bir şey olarak algılayan O büyük kitleden bahsediyorum
Yoksa bak yurt dışına adam ateist ama kendi halinde yani ben inanmıyorum diyor hayatını öyle yaşıyor gidip islama veya hristiyanlığa vs. Küfürler yardırıp hakaretler etmiyor (yani tbai eden var ama % olarak oran orantı olarak konuluyorum) he türkiyedede var öyle düzgün ateistler denk geldim bir kaç defa ama en az %70’i atistliği islam düşmanlığı olarak kafaya kazımış durumda “Bence” işte bu şahısta onlardan biri olduğu için destekleniyor
Hiç sorma valla bende bilmiyorum artık arkası mı sağlam veya bir kaç ceza mı yedi sadece bilmiyorumbu eleman niye tutuklanmamış
arkası sağlam olsa ne yazar kimler kimler hakaretten küfürden içeri alındı , chp de dergi yönetmenliği yapmış 10 15 sene önceHiç sorma valla bende bilmiyorum artık arkası mı sağlam veya bir kaç ceza mı yedi sadece bilmiyorum
Kim var arkasında Akın gürlek miHiç sorma valla bende bilmiyorum artık arkası mı sağlam veya bir kaç ceza mı yedi sadece bilmiyorum
usta kanıtı var elimde de bulması biraz sürer twitter'ın en diplerinde kaldı müsade et bulunca atayımisraili desteklediğine dair somut bi belge bişe var mı . hiçbir bilgim yok bu elemanla alakalı