Aoc al derim bu bütçedeŞuanda msı mag 244f le AOC 24G4HRE arasında kaldım aoc daha ucuza denk geliyor ve genel olarak markayı çok övüyorlar başka önerisi tavsiyei olan varmı?
Aoc de sap sol yükseklik ayarı yok diye biliyorum ayrıca msı mag ın srbg si ve ai vision nu cezbettş beni sipariş verdi daha yeni iptal etmeye değermiki?AOC 24G4HRE'yi tercih ederdim çünkü AOC bu modelde monitör standını iyi koymuş sağa sola yükseklik ayarı vb yapılabiliyor msi ise sadece eğme özelliği var ve AOC bu monitörde güçsüz de olsa hoparlörde koymuş ama ben olsam 5400 TL'ye LS25BG400EUXUF tercih ederdim hem 240hz ve 400 nit ama aoc ile kıyaslarsak tek eksiği hoparlörü yok
Pardon hocam özür dilerim yanlış monitörü hatırladığımdan aocda pilot var demişim ama eğer bütçeniz varsa oddsey g4 LS25BG400EUXUF alın derim 240hz ve 400nit ve tam pilot oluyor hem msi'ın meta visionuna karşı samsungda black equalizer var ama srgb işini bilmem ben olsam iade ederdim ama senin kararın srgbsini çok istiyorsan iade etme 244fde iyidir ileride alışveriş sitelerinden monitör standı alırsın pek farkı kalmaz.Aoc de sap sol yükseklik ayarı yok diye biliyorum ayrıca msı mag ın srbg si ve ai vision nu cezbettş beni sipariş verdi daha yeni iptal etmeye değermiki?