bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,586
Babam tarafından dolandırıldım (23 gram altın). Kendisiyle zaten bir iletişimim yok senede 1 defa anca görürüm normal bir baba oğul ilişkiside yok sadece iş ilişkisi. Bende aracı olarak ablamı kullandım 1 sene peşinde koştum benim onda şu kadar param var git söyle al getir paramı diye ablam 1 sene beni oyalamış unuttum diyerek ama o parayı babamdan almış kendisi yemiş. Neyse bu şahısla ben aynı evde yaşıyorum kiradayız doğalgaz aboneliği benim üzerime ve çok ayarsız bir kombimiz olduğu için faturalar çok yüksek geliyor. Bugün bir e devletten kira yardımına başvuracaktım girdimki ne göreyim doğalgaz yardımı varmış bizim aboneliğe ve bu ablamın hesabına yatıyormuş. Lavuğun paramı çaldığı yetmiyor sosyal yardımımıda çalmış. Neyse 1 senedir onunla da konuşmuyorum.
Dolandırıldığım miktar küçük gözükebilir benim ekonomik durumumda çok büyük bir para ve yokluğunu çok fena çekiyorum. Bunlar beni şoke eden dolandırılmalarım bunun dahası var rutin haline gelmiş 10 günlük inşaat yevmiyesi. 7 günlük başka bir yevmiye. Bu gibi birçok kayıplarım var. Bunların yanında haluk levente kaptırdığım 50 tl nin lafı olmaz helali hoş olsun.
Nasıl intikam alacam bilmiyorum. Çocukluğumda olsaydım döverdim intikamımı alırdım şimdi elimden bir şey gelmiyor. Ama odasındaki peteği kesin sökecem kışın dona dona gebersin.
Dolandırıldığım miktar küçük gözükebilir benim ekonomik durumumda çok büyük bir para ve yokluğunu çok fena çekiyorum. Bunlar beni şoke eden dolandırılmalarım bunun dahası var rutin haline gelmiş 10 günlük inşaat yevmiyesi. 7 günlük başka bir yevmiye. Bu gibi birçok kayıplarım var. Bunların yanında haluk levente kaptırdığım 50 tl nin lafı olmaz helali hoş olsun.
Nasıl intikam alacam bilmiyorum. Çocukluğumda olsaydım döverdim intikamımı alırdım şimdi elimden bir şey gelmiyor. Ama odasındaki peteği kesin sökecem kışın dona dona gebersin.