Intel beceremedi bu işi zaten. Çok haklısınız.default kartta samsung bellek var kesinlikle alınmamalı
kıyamet kopar13 bine 128 gb ram satar mı acaba
Ai kartları iyi ve ucuz çekildi zaten ekran kartı pazarından yenilgiyi kabul ettilerIntel beceremedi bu işi zaten. Çok haklısınız.
bu arada forumda her gün b580 ile ilgili şikayet konuları açılıyor onu da hatırlatayım almadan önce düşün. ekran paylaşımında falan sıkıntı çıkarıyor kart.Intel beceremedi bu işi zaten. Çok haklısınız.
Hynix Vram kullanmazlarsa daha çok çekilirler...Ai kartları iyi ve ucuz çekildi zaten ekran kartı pazarından yenilgiyi kabul ettiler
Çok ciddiye alamıyorum bir çoğunu ya, bir çoğu bilinçsiz kullanım bence. A770 kullandım uzun süre önceden. Hiçbiiiir sorunla karşılaşmadım. Bugün de birisi ekran paylaşımında sorun yaşıyorum demiş. A770'de hiç böyle bir sorun yoktu.bu arada forumda her gün b580 ile ilgili şikayet konuları açılıyor onu da hatırlatayım almadan önce düşün. ekran paylaşımında falan sıkıntı çıkarıyor kart.
https://www.donanimhaber.com/intel-ekran-karti-planlarini-degistirdi-iste-yeni-yol-haritasi--204935 bu haberi okumuştum yanlışsa bilemem Ai işine devam edecekler b70 vsHynix Vram kullanmazlarsa daha çok çekilirler...
Şaka bir yana, çekilmediler yahu. Henüz resmi açıklama yok. Ama çekilme olayı resmileşirse işler değişir. Sürücü desteği konusunda korkum yok ama. iGPU GPU'ları ile ARC GPU serisini denklemeye başladılar iyice, o yüzden igpu'ya çıkan sürücüleri zaten arc serisini de kapsayacaktır.
Gitmeden bir RTX5070 önüne kart konumlandırıp gitseler keşke %30-40 daha ucuza.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok ciddiye alamıyorum bir çoğunu ya, bir çoğu bilinçsiz kullanım bence. A770 kullandım uzun süre önceden. Hiçbiiiir sorunla karşılaşmadım. Bugün de birisi ekran paylaşımında sorun yaşıyorum demiş. A770'de hiç böyle bir sorun yoktu.
Asıl sorun şu, Intel gerçekten manual debugging ve araştırma gerektiren bir kart. Asla ama asla tak kullan kartı değil. Bu yüzden bence giriş seviye bilgiye sahip kullanıcıya asla hitap etmiyor.