60 Bin TL Bütçe Hp Omen 17 (Ryzen Aı 7 350 + RTX 5060) Alınır mı? Alternatif Önerisi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam teşekkür ederim. Ben de inceledim ama ürünün bir yerde 5050, bir yerde 5060 olarak yazılması kafamı karıştırdı. HP'nin resmi sitesinde 5050 görünüyor. Eğer gerçekten 5060 olsaydı çok iyi alternatif olurdu ama bu haliyle ben 2 bin TL daha verip 5060'lı modeli almak uzun vadede daha mantıklı. Yorumlarınız ve yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.
Gerçekten 5060 miş ürün baktım

Büyük ekran arıyorsan kesin alınır. Bundaki ramler 12x2 şeklinde dual çalışacağı için performansada olumlu yansır. Bende bunun üst modeli var, imzamda inceleme yazımın linki var istersen okuyabilirsin.

Son düzenleme:
https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2103261095 buyrun atmayı unuttum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ Olarak yorumlarada bakabilirsiniz
Hocam çok teşekkür ederim. Başta ben de 5050 sanmıştım ama sizin attığınız link sayesinde model kodunu araştırdım. HP'nin resmi sitesinde RTX 5060 olduğu doğrulanıyor. Büyük ihtimalle ilanın başlığı hatalı. Sayenizde güzel bir alternatif öğrenmiş oldum, emeğinize sağlık. Çok yardımcı oldunuz sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,680
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri