3 Milyon TL Genç İşi Araba Önerisi

g20 kullanıcısı olarak ön lip ve böbrek değişimi ve difüzör var aracımda araba direk ben burdayım diyor ama illa coupe istiyorsanız 420 ve ya e300 bakıcaksınız gibi duruyor mantıklı
G22 lerde çok hoşuma gidiyor bbs fi-r jantları çok yakıştırıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yine konuda ağzı olan konuşmuş arkadaş genç işi coupe istiyorum demiş 7 kasa önermişler :D

Dostum yerinde olsam 2 coupe bakardım aşağıda bir örnek bırakıyorum

4 kadar büyük değil ama çok çok daha keyifli , ayrıca g20 de güzel araç tabii coupe zorunluluk değil ise ben de g20yi tercih ederdim muhtemelen. Gulia da güzel bir alternatif umarım gönlündeki aracı bulursun
Hocam g22 nasıldır sizce

Tabii ki g22 çok gösterişli çok daha teknolojik araçtır zaten g20 ile aynı araç diyebiliriz motor olarak düşünecek olursak. Ben g20yi görünüş olarak daha çok seviyorum çift böbrek tasarımını ben çok yakıştıramadım zaten 3 milyon civarına da makyajsızları geliyordur bence makyajda biraz daha topladılar ama seçim yine size kalmış. Temiz bir f33 daha çok öneririm şahsen

araba sürmeyi biliyorsan i20n ilk araba için çok iyi bence yoksa i20
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk arabaya 1m bağlardım geri kalan faize atardım faiz sıkıntı değilse sizin için 1-2 yılda birde yavaş yavaş yükseltirdim arabayı araba yatırımlık değil ihtiyaça göre alınmalı diye düşünüyorum kendim
i20N biraz keyif arabası, gazlarım falan diyene iyi de normal ulaşımda manuel vites çekilmiyor, hele trafiği yoğun bir şehir ise hiç çekilmiyor.

g20 alır yoluma bakardım senin yerinde olsam, ama şahsi zevkimce 3 milyonum olsa e92 alır motor şanzıman sıfırlar keyfime bakardım.

Vay be bunun bmw versiyonu var mı aktif mi bu forumlar hala şaşırttı
bilmiyorum ancak mercedes formu aktif, 3 yıl önce araç aldığımda girmiştim ancak samimi olduklarımızla wp den görüşmeye devam ediyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,582
Üyeler
199,190
Son üye
eymen.ehej

Geri