Hangi Erkan Kartı Almalıyım Lütfen Yardım Edin

5060 8 gb vram olarak geride kalmış bir ekran kartık rx 570dede 8gb vram var ben olsam rx 9060xt 16gb alırdım
8gb vram bence de yetersiz kalır ama bütçe tabi neye izin verirse onu tercih etmelidir. Dediğin ekran kartı ile sence aynı mı performansı bir tek vram mi önemli sence ekran kartında.

8gb vram bence de yetersiz kalır ama bütçe tabi neye izin verirse onu tercih etmelidir. Dediğin ekran kartı ile sence aynı mı performansı bir tek vram mi önemli sence ekran kartında.
benim bildiğim 9060 oyunlarda daha iyi fps verir ikiside 8 gb vram olsa bile özellikle rekabetçi oyunlatda bi tık daha fazla fps verdiğini biliyorum öyle bi yazmışsınki kızıyonmu tartışıyonmu belli değil

benim bildiğim 9060 oyunlarda daha iyi fps verir ikiside 8 gb vram olsa bile özellikle rekabetçi oyunlatda bi tık daha fazla fps verdiğini biliyorum öyle bi yazmışsınki kızıyonmu tartışıyonmu belli değil
RX 570 ile kıyasladığın için ona tepki idi :D Diğer dediğiniz konu da haklısınız rx9060 daha iyi performans verebilir

Selamlar Ryzen 5 5600x ile rtx 3060 12 gb kullanıyorum. RTX 5060 8 GB almak istiyorum ne kadar mantıklı?
Hocam ekran kartın eski tamam ama vramida düşürme. 8gb vram bakma derim. Eğer yapay zeka ile falan uğraşıyorsan işin varsa AMD bakma ai desteği berbat ama dersinki ben sadece oyunumu oynarım. O zaman AMD alabilirsin.

15 k hocam ikinci el bakıyorum sıfıra bütçem yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amaç sadece oyun ise 16 gb bir ekran kartı olmalı. yapa zeka işleri vs ise nvidea kartlardan şaşma ama 16 gb ve üstünde kalman lazım.
geçmişte 3 amd ekran kartı kullandım ünlü WATTMAN hatasından ve ısı değerlerinden dolayı korkuyorum sadece hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,377
Üyeler
199,346
Son üye
inancoo

Geri