Bi PC Topladım İyi mi?

kankam çok arada kaldım valla senin dediğin kasayamı bakayim furunun dediği5060 ti mı daha iyidir benim topladığım kasamı ben marka ve kaliteden topladıö ve çoğu zaman rekabetçi oyunarım çok arada kaldım bi yanda i işlemci var lütfen yardı et
anakart berbat btw, 5000 serisine ve nvidiaya hiç bulaşma bu bütçede

kankam çok arada kaldım valla senin dediğin kasayamı bakayim furunun dediği5060 ti mı daha iyidir benim topladığım kasamı ben marka ve kaliteden topladıö ve çoğu zaman rekabetçi oyunarım çok arada kaldım bi yanda i işlemci var lütfen yardı et
Tek tek toplyanınca 5070 de 70k buluyor ssd siz bile bence benim dediğimi alabilirsin 5060 ti kimde 5070 lr rşit olsun9

Bunları aldınız mı? Yoksa zamanla alacak mısınız?
Eğer öyleyse işlemci soğutucusunda Phantom almıyorsanız TT'ye o para vermek yerine, Segotep şu ürününü almak daha mantıklı.

Onun dışında bence anakart Wifi almayın, anakart Wifi adaptörleri sorunlu. Yani Wifi içeren ankart bütçeye ₺500-1500 fark ekliyor olabilir. Bir de o bütçelerde daha iyi anakart bulunabilir diye düşünüyorum. Eğer harici alıyorsanız anakart konusunda bence öneri alın.

Intel ekran kartı da önermem, halen koca bir risk. Çoğu oyun sürücü desteği istiyor ve Intel o tarafta çok da üstüne düşmüyor.

Bunları aldınız mı? Yoksa zamanla alacak mısınız?
Eğer öyleyse işlemci soğutucusunda Phantom almıyorsanız TT'ye o para vermek yerine, Segotep şu ürününü almak daha mantıklı.

Onun dışında bence anakart Wifi almayın, anakart Wifi adaptörleri sorunlu. Yani Wifi içeren ankart bütçeye ₺500-1500 fark ekliyor olabilir. Bir de o bütçelerde daha iyi anakart bulunabilir diye düşünüyorum. Eğer harici alıyorsanız anakart konusunda bence öneri alın.

Intel ekran kartı da önermem, halen koca bir risk. Çoğu oyun sürücü desteği istiyor ve Intel o tarafta çok da üstüne düşmüyor.
alıcağım ana kart olarak bi tavsiyen varmı 5 7500 f ve 9060 xtye

alıcağım ana kart olarak bi tavsiyen varmı 5 7500 f ve 9060 xtye
Çok anlamıyorum kabaca baktım mesela şu daha mantıklı. Soğutmada önerdiğim ürünle bütçeni biraz artırabiliyorsun. Hatta Amazon'dan alırsan çoğu ürüne peşin fiyatına 6 ay taksit yapabiliyorsun.

Bence buraya, Technopat, Techolay vb. net bir bütçe ve taksitli bir bütçe belirtip öneri iste, anakartı iyi bir şey almaya özen göster bence.

Ya hocam msi magde iş görür 65 derece değilde 67 68 derecede tutar 2.7k ya stok soğutucu bence para verilmez zaten işlemcii r5 7500f o kadarda watt çeken ve ısınınan bir işlrmci değil
Ne bu marka fanlığı, msi'ın çoğu modeli o kadar da iyi değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,757
Üyeler
199,219
Son üye
Berat60

Geri