%100 kullanması normal de 110 normal değilCs sadece altta açık iken gpu %100 oluyo gpu temprature 2 110 derece olmuş bunlar normalmi virüs mü yedim acaba
Rx 7700xt hocam110 derece asla normal değil hocam kartın kendisini kilitlemesi bile lazım aslında ekran kartı modeliniz nedir
Gpu sıcaklığına bir şey diyemeyeceğim ama eğer cs2 yi ultra ayarlarda ve pencereli tam ekran oynuyorsan alta aldığında bile %100 olması normal. Sıcaklık kısmını daha bilgili birisi yorumlar birazdan.Cs sadece altta açık iken gpu %100 oluyo gpu temprature 2 110 derece olmuş bunlar normalmi virüs mü yedim acaba
Orta ayarlar 4:3 1080p bile düeil bence normal değilGpu sıcaklığına bir şey diyemeyeceğim ama eğer cs2 yi ultra ayarlarda ve pencereli tam ekran oynuyorsan alta aldığında bile %100 olması normal. Sıcaklık kısmını daha bilgili birisi yorumlar birazdan.
Evde değilim hocam şuan ama boşta çok anormal bişey yok sanki ama saçma oyunlard bile %100 e vuruyo direk ekran kartı geçenlerde arabadaki müzik flashını takmıştım bilgisayara ondan virüs mü geldi acaba diye şüpheleniyorumBi 10 dakika kadar furmark testi yapıp atabilir misin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de her şeyi kapattığında boştaki kullanımı ve sıcaklığı ne kadar?
Oyunlarda her kart kullanır hocam çok uçuk kaçık ekran kartınız yoksa sizin durumda ısı çok anormalEvde değilim hocam şuan ama boşta çok anormal bişey yok sanki ama saçma oyunlard bile %100 e vuruyo direk ekran kartı geçenlerde arabadaki müzik flashını takmıştım bilgisayara ondan virüs mü geldi acaba diye şüpheleniyorum
Geldim eve furmark yapıcam şimdi hemen hocam kaç dakika yapayımFanlarda bir sıkıntı olabilir (termal macun kurusa bitse bile 110 derecelere çıkmaz) o yüzden bakım demiyeceğim onun dışında yazılımsal bir sıkıntı olabilir virüs tarzı ekran kartını çok çok zorluyor olabilir bir furmark testi paylaşırsanız daha detaylı yardımcı oluruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyunlarda her kart kullanır hocam çok uçuk kaçık ekran kartınız yoksa sizin durumda ısı çok anormal
5-10 dakika yapın test sırasındaki dereceler ve afterburner da fanın kaçla döndüğü önemliGeldim eve furmark yapıcam şimdi hemen hocam kaç dakika yapayım