❌İndirim Bitti! Macbook Pro M5 16/1tb 86k₺

16 önermem bence 24 den aşağı almayın bunun yerine air m5 bile mantıklı 2.elde. Fan var diye bakmayın Mac mini m4 de fan var işlemci 100-105, Air m5de fan yok aynı işlemler ile 70i geçmiyor. Pro alanlar genellikle prosfeyomel iş için alıyor da. 16 ram düşük.

16 önermem bence 24 den aşağı almayın bunun yerine air m5 bile mantıklı 2.elde. Fan var diye bakmayın Mac mini m4 de fan var işlemci 100-105, Air m5de fan yok aynı işlemler ile 70i geçmiyor.
Medya tüketimi için okey gibi, ben claude code çalıştırıyorum 8gb pro m3 ile bana mısın demiyo 😁

Şaka bi yana geçenki gece indirimden aldığım gelsin ona geçicem

Fiyat güzel ama işiniz yoksa çok gereksiz bir cihaz olur dostlar. Ortalama bir kullanıcı spesifik olarak ihtiyaç duymadığı sürece Air tercih etmeli.

Fiyat güzel ama işiniz yoksa çok gereksiz bir cihaz olur dostlar. Ortalama bir kullanıcı spesifik olarak ihtiyaç duymadığı sürece Air tercih etmeli.
Hoparlor ve ekran baya iyi aslında, bütçesi olana tavsiye ederim ben

Güzel fiyat
Şu cihazın 18,4" versiyonunu yapsalar çok iyi olurdu

Fana pek gerek yok bence, M5 Air 13 inç cihazda (16-512) Deepseek R1:14b çalıştırıyorum sabahtan akşama ısınmıyor bile.

Ha fiyat ucuz, 1tb depolama, ekran kalitesi ve 120hz, fazladan hoparlör falan m5 air ile neredeyse fiyat zaten

Medya tüketimi için okey gibi, ben claude code çalıştırıyorum 8gb pro m3 ile bana mısın demiyo 😁

Şaka bi yana geçenki gece indirimden aldığım gelsin ona geçicem
bende docker felan çalışınca m4 air ölüyor 16gb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel fiyat
keşke 12 inç versiyonun yapsalar :D

Son düzenleme:
Güzel fiyat
Daha büyüğü batarya sınırından dolayı uçağa alınmıyor, şuan kapasite sınırında 16 inç model 😀

bende docker felan çalışınca m4 air ölüyor 16gb

keşke 12 inç versiyonun yapsalar :D
Neo 12 inç olsa daha iyi olurdu sanki ama 13 inç de hoş. Proda donanım sığmaz sanırım 12 inçe.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223
Son üye
qeacliq

Geri