Yardım Acer Nitro 5 İçin Adaptör Alacağım Öneriniz Ne Olur

Reaksiyon skoru
5
Merhaba,
Acer Nitro cihazımda tahmini şarj aleti kaynaklı bir sorun çıktı kesik kesik şarj ediyordu bir kaç kere takıp çıkarmam gerekiyordu sürekli şarj etmesi için bu sorun ile kullanmaya devam ediyordum ki bir gün bataryası da öldü şarj aletinin dengesiz voltajı yüzünden muhtemelen ikisini de almak pahalı olacağından bataryayı iptal edip şarjda kullanacağım bir süre büyük ihtimalle çok çeşitli adaptörler var ucuz alsam sorun olurmu (muadil) sormadım ama yetkili servis orjinal için çok para ister
19.5V
11.8A
230W
Sizce hangi adaptörü almalıyım bu ölçülerde? Birde Trn markası var internette bulduğum güvenilir mi? sizce
Teşekkürler

servisten fiyat almalısn ilk önce bazı model uyumsuzluklarından kısa devre olayları felan çok oluyo ona göre şekillendir bide bende nitro 5 an515 58 kullanıyorum ve biosum sorunlu secure boot açamıyorum senin biosunda herhangi bir sorun varmı merak ettim ?

servisten fiyat almalısn ilk önce bazı model uyumsuzluklarından kısa devre olayları felan çok oluyo ona göre şekillendir bide bende nitro 5 an515 58 kullanıyorum ve biosum sorunlu secure boot açamıyorum senin biosunda herhangi bir sorun varmı merak ettim ?
Bende o tarz bir sorun yok hocam şuan zaten direkt bilgisayarı kullananıyorum sadece eğer servis çok yüksek fiyat çekerse alabileceğim güvenilir muadil marka biliyormusunuz o önemli benim için

dataservis'e bakabilirsin Retro markası çakma bi marka ama çok fazla adaptörünü aldım sattım kullandım aşırı problemli bi marka değil fakat üst segmentte güçlü ürünlerde ne olur bilemiyorum YTD.

Geri