Denedim olmadıRamleri tak çıkar yer değiştir düzelmese bios pinin 5 dk lığına çıkar sonra geri tak bu sefer düzelir %80 %20 de tekrar deneyip açamayı sene 2 sinide tkerardan dene
Tekrar tekrar deneyin hocam bende aynı sorunu yaşadım 30 dk bpyunca aynı şeyleri tekrar edede düzdldiDenedim olmadı
Ona nasıl bakacağım acıklarmısınAnakartın arkasında yükseltme vidaları var degil mi? Ramler veya işlemci güç kablosu oturmamış olabilir bunları bir kontrol et etmediysen
Neyi tekrar deneyim kasayı sürekli açmayamı çalışayımTekrar tekrar deneyin hocam bende aynı sorunu yaşadım 30 dk bpyunca aynı şeyleri tekrar edede düzdldi
Ramlerı çıkar tak bios pili fln ekran kartını sök tak şuan sadece denyerwk bulabilirsin çözümüOna nasıl bakacağım acıklarmısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neyi tekrar deneyim kasayı sürekli açmayamı çalışayım
Yükseltme ayaklarından birisi yok o yüzden yaparmı kiAnakartın montajlamasını tekrar kontrol edin kısa devre yapabilecek bir durum var mı tüm yükseltme ayakları takılı mı ayrıca PSU kablolarını kontrol edin CPU ile PCI e kablolarını kontrol edin yanlış bağlantı var mı diye
Ana kartın karkası kasaya temas edip kısa devre yapmıyorsa sıkıntı yok. Ama büyük ihtimal kısa devre var biryerde istersen yapay zeka ile bi çözmeye çalışYükseltme ayaklarından birisi yok o yüzden yaparmı ki
Valla knk kafam almadı verdim bilgisayarcıya inşallah büyük bi sıkıntısı yoktur daha bu gün yeni anakart ve soğutucu aldımAna kartın karkası kasaya temas edip kısa devre yapmıyorsa sıkıntı yok. Ama büyük ihtimal kısa devre var biryerde istersen yapay zeka ile bi çözmeye çalış
Bilgisayarcıda yapamamış bütün parçaları değiştirdim denedim yine açılmadı dedi bi uygulamamı bişey denicekmişAna kartın karkası kasaya temas edip kısa devre yapmıyorsa sıkıntı yok. Ama büyük ihtimal kısa devre var biryerde istersen yapay zeka ile bi çözmeye çalış
olmassa iletişime geçeriz istersen hallederizBilgisayarcıda yapamamış bütün parçaları değiştirdim denedim yine açılmadı dedi bi uygulamamı bişey denicekmiş
Teşekkürler daha tamirciden bi haber gelmedi dosyamı ne indircekmiş monitöre görüntü gelmiyor nasıl yapcak bilmiyorum inşallah düzelirolmassa iletişime geçeriz istersen hallederiz
Biraz önce tamirci ile görüştüm sorun işlemcideymişolmassa iletişime geçeriz istersen hallederiz