🔥İndirim Carlover S2 4k Wifi Ön Arka Araç Kamerası 2.099 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
271
Ürünü sepete atın ve %10 indirimi uygulayın. Son 6 ayın en düşük fiyatına iniyor. Platformlarda yorumları olumlu ihtiyacı olan değerlendirsin.

IMG-5047699065033698587.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-17 185102.webp

Arac kamerası aldim sağlam hafıza karti bulamiyorum hepsi cok pahalı. Var mi 2 3 sene götürecek bir sd card ?

1 tane alyoruz ve on arka kamera ıcınde degılmı bunlarda 2 tane kameramı cıkıyor yani

Ürünü sepete atın ve %10 indirimi uygulayın. Son 6 ayın en düşük fiyatına iniyor. Platformlarda yorumları olumlu ihtiyacı olan değerlendirsin.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hocam indirim olmuyor bende giriş yapmak mı gerekiyor

Arac kamerası aldim sağlam hafıza karti bulamiyorum hepsi cok pahalı. Var mi 2 3 sene götürecek bir sd card ?
aynisini yazmaya gelmiştim bende 750 lik kupon ile mediamarktdan aldim bi tane arac kamerasi 740 tl'e geldi simdi bakiyorum 32'lik hafiza kartlarinin fiyati arac kamerasi fiyatinda

aynisini yazmaya gelmiştim bende 750 lik kupon ile mediamarktdan aldim bi tane arac kamerasi 740 tl'e geldi simdi bakiyorum 32'lik hafiza kartlarinin fiyati arac kamerasi fiyatinda
Nisanda 1800 civari olan kartlar nasil 4 bine cikiyor 128 gb bakiyorum. Endurance ibareli olacak dediler ama enduranceler saplamance olmuş

Nisanda 1800 civari olan kartlar nasil 4 bine cikiyor 128 gb bakiyorum. Endurance ibareli olacak dediler ama enduranceler saplamance olmuş
endurance nedir hocam? benim aldigim max 32 GB destekliyor galiba o yuzden 32'lik baktim 750 TL civari bi hafiza karti

endurance nedir hocam? benim aldigim max 32 GB destekliyor galiba o yuzden 32'lik baktim 750 TL civari bi hafiza karti
Dayanikli demek. Bu kameralar silip eskinin üstüne yazdığı icin sürekli bir döngü halinde. Döngü bir sure sonra kartın ömründen yiyor ve kart islevlerini kaybetmeye başlıyor.
Bu arada Samsung ve sandisk gibi buyuk markalarin çok cakmasi var alirken arastirmak lazım.

Endurance serisi elinin altinda degilse mantikli hocam, samsung evo plus yıllardır kullaniyorum viofo kamerada, sandisk ultrada biraderin sistemde kullandık, birde dahua kamerada sandisk ultra 200gb var onlarda 3 sene oldu dahua kamera 7/24 çalışıyor, arac kameraları aktiflen veri yazıyorlar, endurance olarakda 7/24 kullandığım sandisk high endurance kullanıyorum oda şehir dışındaki kamera icin. viofo da zaten kayıt etmediği zaman uyarı veriyor. 2024 ağustosta 550tl den amazondan almışım kampanyalı fiyatta https://amzn.eu/d/037j5Vk0

Dayanikli demek. Bu kameralar silip eskinin üstüne yazdığı icin sürekli bir döngü halinde. Döngü bir sure sonra kartın ömründen yiyor ve kart islevlerini kaybetmeye başlıyor.
Bu arada Samsung ve sandisk gibi buyuk markalarin çok cakmasi var alirken arastirmak lazım.
bende kamera ve sd kart arayısındayım sd kart olarak bu olur sanırım bende henüz almadım fakat ev için dış mekan kamerası almıştım ona uygun oluyor özellikleri vs daha birkaç hafta öncesinde amazon primeda 1200 civarlarındaydı 128gb olanı şimdi kamqra fiyatına cıkmış :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,904
Üyeler
199,244
Son üye
Mahmutsssslar

Geri